PRE´PERD Womens Lima Logo T-shirt | 100% Merinould

499,00 kr.

Super let og lækker t-shirt med rund hals i 100% merino uld (vægt 140 g/m2). T-shirten har et meget klassisk og enkelt look og er derfor utroligt alsidig i brug – fra højintensive aktiviteter til hverdag.

  • Normalt fit.
  • Flatlock syninger.
  • Svedtransporterende
  • Varmeregulerende
  • Antibakteriel – lugtfri

Se flere lækre trøjer fra preperd HER

Der er masser af fordele ved uld, så med en prəˈperd Lima Logo T-shirt får du et næsten lugtfrit produkt. Sved lugter først, når der opstår bakterievækst. Dette modvirker merinoulden, som absorberer sved og fugt i uldfibrene. Så bakterierne har svære kår til at udvikle sig. Dermed begrænses trøjens lugt af sved.

Uldtrøjen behøver heller ikke vask så ofte som en syntetisk eller bomulds T-shirt. Faktisk anbefaler preperd, at trøjen blot hænges til luftning efter brug, så er den klar og frisk igen og uden svedlugt. Så selvom trøjen tåler maskinvask på uldprogram, så er det godt for både miljøet og trøjens levetid, at den ikke skal vaskes ofte.

prəˈperd Lima T-shirt er temperaturregulerende. I et koldt og vådt vejr vil merinoulden absorbere fugt fra din krop og skabe varme. Det er den samme mekanisme, der køler dig ned i varmt vejr efterhånden som fugten i ulden fordamper. Vi anbefaler derfor merinould året rundt. Husk dog at der er tale om et naturprodukt, så uldfibre er i våd tilstand lidt mere sårbare end syntetiske fibre, der kan produceres i ens tykkelse. Det betyder, at du skal være forsigtig når du tager en meget våd uldtrøje af. Den skal nærmest “rulles” af, så du ikke trækker i uldfibrene.

prəˈperds merinould, der kommer fra new zealandske får, er mulesing-fri. Produkterne produceres i EU.

Mærke

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)