FUSION C3 LS Merino – alsidig og meget komfortabel langærmet trøje i 100% merinould af fineste kvalitet – se den her!

Størrelse: Jeg har en str. small, og den smyger sig tilpas om kroppen og er størrelsessvarende i både ærme- og bluselængde.

Svedtransport: Fordi blusen er lavet af merinould sikrer den høj komfort i både varme og kulde, til træning og i hverdagsbrug. Den er god både som inderlag til både cykling og løb og som almindelig hverdagsbluse.

Pasform: Blusen er både tætsiddende og løs på samme tid. Der er god fleksibilitet i stoffet, som sikrer fuld bevægelighed både til sport og til hverdag. Den poser ikke, og mister heller ikke pasformen efter mange ganges brug og tilsvarende mange vaske.

Anvendelse: Jeg har primært brugt dem som hverdagsbluse, men glæder mig til at løbe i den til foråret, uden at have andet udenover.

Materiale: 100% merinould af den lækreste kvalitet, sikrer en virkelig dejlig oplevelse. Blusen holder varm når den skal, og transporterer sveden væk når man træner, og på varme dage sikrer den en dejlig kølig oplevelse.

Alder: Jeg har haft den ca. 4 måneder, og har brugt den mange gange om ugen.

Slitage: Der er intet slitage, hvilket jeg heller ikke ville forvente. Heller ikke nogle områder under armene som f.eks. fnuldrer, som ellers godt kan være et problem med uldbluser. Jeg vasker ikke blusen i uldvaskemiddel hver gang, og på trods af det er den stadig lige velholdt og har bevaret alle uldens egenskaber.

Alt i alt: En rigtig lækker kvalitetsbluse, som kan bruges i mange sammenhænge. Jeg har den i grøn, men skal også have den sorte model!

Stjerner: 4 ud af 5 stjerner

Sammensættes med:

Løb: FUSION womens top, FUSION C3 training tights eller Montane womens snap shorts, FUSION womens S2 run vest.

Outdoor: Lundhags womens make pant, Lundhags womens habe jacket eller Montane womens Phoenix flight jacket, Montane womens tornado handsker Gore-Tex og Ulvang outdoor warm sokker

 

FUSION C3 LS Merino -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Maja Kirstine Petersen i uge 1, 2021.