SEALSKINZ Waterproof Ultra Grip Glove | Vandtæt Strikhandske

299,00 kr.

Sealskinz 100% vandtætte strikhandsker, der er konstrueret af førsteklasses materialer og ved at binde tre lag sammen for at lave en meget vandtæt og åndbar handske. Denne tætsiddende handske har også silikoneprintede fingre og håndflade for at give en fast håndtering og ekstra grebskontrol samt touchscreen-funktioner for nem adgang til dine enheder.

Vi tog den ikoniske vandtætte teknologi, vi bruger i vores sokker, og puttede den i en tæt-til-hud strikket vandtæt handske, der tilbyder den perfekte balance mellem varme, åndbarhed og 100 % vandtæt beskyttelse. Kolde og våde hænder kan føre til alle mulige ikke-så-gode ting udendørs, herunder følelsesløse fingre, vabler og endda forfrysninger. Ideel til en række forskellige temperaturer, vores vandtætte All Weather Ultra Grip strikkede handsker holder dine hænder tørre og beskyttede i regn, let sne og mudder, samtidig med at de bevarer det greb og den fingerfærdighed, du har brug for for at få tingene gjort.

Materiale:

  • Ydre lag – 96,5% nylon, 3,5% elastan
  • Mellemlag – 100% hydrofil membran
  • Indvendig foring – 84% merinould, 14% nylon, 2% elastan
Størrelsesguide:
Gloves & Mittens XS S M L XL XXL
Unisex 5 – 6 7 – 8 9 10 11 12

Slap af i din dominerende hånd og mål med et målebånd rundt om knoerne (undtagen tommelfingeren) i tommer.

Husk, at hvis handskerne sidder for stramme om dine hænder, kan de få dine hænder til at føles kolde, så hvis du er i tvivl, er det bedst at gå en størrelse op.

Varenummer: 121000820

Farve

Neon Yellow, Black

Aktivitet

, , , , , ,

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

For at sikre, at du køber den rette størrelse, skal du følge disse trin:
Slap af i din dominerende hånd (din venstre, hvis du er venstrehåndet og din højre, hvis du er højrehåndet) og mål med et målebånd rundt om knoerne (undtagen tommelfingeren) i tommer.
Den størrelse, du måler i tommer, er din handskestørrelse, så hvis du måler 9 tommer, skal du bruge en medium herre handske.


Husk, at hvis handskerne sidder for stramme om dine hænder, kan de få dine hænder til at føles kolde, så hvis du er i tvivl, er det bedst at gå en størrelse op.

Størrelse / Dame Handske Størrelse / Herre & Unisex Handske
S - 6
S - 7-8
M - 7
M- 9
L - 8
L - 10
XL - 9
XL - 11
XXL - 12