MONTANE Basecamp Cap | Smart Truckermodel

175,00 kr.

Basecamp Cap fra Montane er en smart og klassisk trucker cap. Kasketten er designet i en unisex- model, der er fremstillet af en lækker bomuldskanvas. Du skal ikke bekymre dig om hverken slid eller snavs, da dette blot giver kasketten et endnu smartere og mere råt look.

ONE-SIZE (Maks hoved størrelse er 60)

Indvendigt sidder et CoolMax® pandebånd forsynet, som sikrer den optimale svedtransport. Kasketten er udstyret med mesh-paneler, der giver hovedet masser af ventilation. Modellen kan indstilles med et Velcro® -bånd i nakken, så du kan indstille den til pasformen, der fitter dig.

Den smarte sorte Basecamp Cap er designet med et virkelig flot Ama Dablam-broderi foran til, mens den blå model er designet med et stilfuldt Montane retro-logo.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)