MONTANE Mens Anti-Freeze Jacket | Let og Varm Dunjakke

2.099,00 kr.

Dun som isolering – så fås det ikke meget bedre eller lettere end denne fantastiske Anti-Freeze jakke fra engelske Montane. Jakken har en utrolig god åndbarhed og sikrer god varme og kan suppleres med en skaljakke, når årstiden kræver det.

  • To håndlommer med lynlås.
  • Elastisk lukning ved håndled.
  • YKK lynlås med indvendig stormflap.
  • Track my Down™ (verificering).
  • Kompressionspose medfølger.

Montane Featherlite Down jakken fra Montane i lækker kvalitet er til dig, der ønsker en jakke, der kan holde dig varm på gåture, i hverdagen eller på udflugter i naturen. Jakken er fremstillet i PERTEX® Quantum Rip-stop, som vil holde det meste vind ude, uden at det dog påvirker dens store åndbarhed. Den er polstret med Allied Feather & Down Titanium HyperDRY™ ECO-dun, fyldkraft 750+, der nok skal holde kroppen yderst varm.

Ovenikøbet er jakken kvalitetsstemplet i form af Track my Down™, som er et lanceret mærke, der sikrer, at du som forbruger kan få alle oplysninger på nettet om dunet, som jakken er fremstillet af via et trygt nummer i jakken.

Desuden medfølger kompressionspose til opbevaring af jakken, når den ikke benyttes.

Materiale: 100% nylon (genanvendt)

Varenummer: MAFRJ

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Armlængde (cm)
XS
92
82
S
97
84
M
102
86
L
107
88
XL
112
90
XXL
117
92
3XL
122
92