Forsvarets Originale Fiberpels | Alsidig Fleecejakke

489,00 kr.

Forsvarets Originale Fiberpels anno 2023 er opdateret og pasformen tilpasset og forbedret. Materialerne er udvalgt med omhu for at sikre komfort og lang levetid, selv under de mest krævende forhold. Hver detalje er designet med fokus på funktionalitet og pålidelighed.

Giv dig selv den ultimative beskyttelse og komfort med Forsvarets Fiberpels. Uanset om du står overfor barske vejrforhold eller bare ønsker en pålidelig beklædningsgenstand, der passer perfekt, er denne fiberpels det ideelle valg. Fiberpelsen er gennemtestet af danske soldater igennem mange år.

 

Forsvarets Fiberpels – Beskytter, Præsterer, Imponerer. Hvad enten du vil bruge fiberpelsen som mellemlag om vinteren eller som yderste lag i for- og efterårsmånederne, så fungerer den rigtig godt – også til de køligere sommeraftener. Den er perfekt i skoven, ved bålet, ja sågar til havearbejdet.

Materiale: 100% polyester

Varenr: M1984

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)