MONTANE Mens Extreme Smock | Blød og Varm Anorak

1.249,00 kr.

Den ultimative anorak til virkelig kolde forhold. Tætsiddende snit og foret, så en langærmet uldundertrøje kan være nok under smocken. Har af flere omgange været en del af vinterbeklædningen for de til Afghanistan udsendte soldater.

 

En alsidig og gennemført anorak fra Montane til mænd, der er til dig, som er træt af dårlig kvalitet og kolde dage. Jakken kan både benyttes som underlag eller alene.

Denne lækre jakke er fremstillet i Pertex® Classic 6 Nylon med DryActiv® 3000 for, der gør jakken både vindtæt, vandafvisende, hurtigtørrende, isolerende og åndbar. På udsatte steder såsom ved albuer og underarme er den udstyret med polar-dri Mini Ripstop Nylon. Ripstop sikrer, at hvis der kommer et lille hul, så vil revnerne ikke løb, så der forhindres yderlig skade. I siderne og ved lynlåsene har den Montane ® Cross-Vent system, som giver ekstra åndbarhed, der kan være yderst brugbart ved aktivitet.

Jakken har to lommer, der lukkes med lynlås, samt en poselomme foran.

Hætten er desuden udstyret med fleece, som føles yderst behageligt mod ansigtet.

Åndbar, let, isolerende og gennemført jakke, der altid kan anvendes.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Armlængde (cm)
XS
92
82
S
97
84
M
102
86
L
107
88
XL
112
90
XXL
117
92
3XL
122
92