ISBJÖRN STORM HARD SHELL JACKET

En fantastisk flot skaljakke, der tjener som en fremragende all-round beklædningsgenstand, der kan bruges til alle aktiviteter under skiftende vejrforhold.

Stor i størrelsen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jakken er blød og meget slidstærk og er en perfekt erstatning for alle former for vind- og regnjakker.
Den er lavet af en bluesign ® certificeret 2 lags materiale med en membran på indersiden, der yder vandtæthed mod et vandsøjletryk på 15.000 mm samtidig med høj åndbarhed, 15000 gr/m2/24 timer. Alle sømme er 100% tapede og jakken har vandtætte lynlåse i lommerne. Hætten er aftagelig og justerbar. Jakken er foret med mesh, har buede ærmer med bløde manchetter og justerbar i lænden. Den vandafvisende overflade er 100% flourcarbonfri.

 

Materiale: 2L membrane, 15K/15K, 100% Nylon, 155g/m2,
Detaljer: bluesign® outer material, BIONIC Finish Eco® DWR

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)