MONTANE MENS FEATHERLITE TRAIL VEST

325,00 kr.

Yderst let og lækker løbevest, der med stor effektivitet beskytter din torso mod vindafkøling. Modellen er velegnet til løb, i alle dets former, og anden udendørs aktivitet.

  • Kan let pakken sammen i brystlommen
  • Tæt pasform
  • Mulighed for indsnøring i bunden
  • Lækker og blød krave

Varenummer: MFTVE

 

Montane Featherlite trail vest er en usædvanlig let og alsidig vest, som kan pakkes sammen i en kompakt størrelse.

Denne løbevest er fremstillet i det vindafvisende materiale Wind Barrier Dynamic, som tilbyder en fremragende åndbarhed og strækbarhed, der kombineret med en skræddersyet pasform giver mulighed for optimal bevægelsesfrihed. Stoffets lette DWR-behandling holder vesten vindtæt med hurtigtørrende egenskaber.

Vesten holder effektivt din kropstemperatur i balance under hele træningen. Modellen er forsynet med en gennemgående YKK-lynlås, en høj krave til at tage vinden og en praktisk brystlomme, så du altid kan have dine værdigenstande tæt ved dig.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Armlængde (cm)
XS
92
82
S
97
84
M
102
86
L
107
88
XL
112
90
XXL
117
92
3XL
122
92