ISBJÖRN RAIN PANT 2L

En lettere version af Isbjörns populære hard shell bukser. Meget lette bukser, der er perfekte til det lunere forår og sommer når der skal bruges regn- / vindtætte bukser til alle udendørs aktiviteter.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

2 lags materiale med en membran, der modstår et vandsøjletryk på 15.000 mm samtidig med en fremragende åndbarhed. Alle sømme er tapede.

Buksen er med en blød og justerbar elastik i taljen og formede knæ for en optimal bevægelsesfrihed. Silicone elastisk afslutning på benene for at hindre vand i at komme ind ved støvlerne.

Sidst men ikke mindst vand repellenter finish (DWR) på det ydre materiale er 100% flourcarbonfri.

 

  • Material: 2L membrane, 15K/15K, 100% Nylon, 155g/m2,bluesign® , BIONIC Finish Eco® DWR

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)