FUSION S3 Cycling Jacket – cykeljakke til såvel forår, efterår og vintersæsonen – se den her.

Størrelse (m/k/unisex): Jeg bruger str. M, og selv om det er en unisex model, er jakken er tilpas i størrelse, og der er plads til både svedundertrøje og langærmet bluse indenunder, så der er mulighed for at lave flere lag, hvilket fremmer både svedtransport og evnen til at holde varmen.

Svedtransport: Jakken er rigtig, rigtig god til de kolde og blæsende ture. Sveden bliver transporteret godt væk og især med korrekt underbeklædning er den perfekt til vinterture på både landevej og MTB. Den er vandafvisende og vindtæt, men har samtidig en høj åndbarhed.

Pasform: Pasformen er rigtig god, den er tætsiddende uden at være stram. Den slutter godt ned omkring bagdelen, så f.eks. vand, mudder og sne ikke gør den nederste del ryggen/bagdelen våd. Ærmerne er tætte om håndleddet, uden at være stramme, og samtidig har de en god længde. Man mærker slet ikke at det er en unisex model.

Anvendelse: Jeg bruger jakken både i det tidlige forår, i efteråret og i de kolde vintermåneder. Når det blæser, hagler, regner og sner. Jeg bruger den til både landevej, hvor man nemt bliver kold på de åbne strækninger, og til MTB – begge dele fungerer jakken rigtig godt til. Til konkurrence vil den være for varm for mig, så det er primært en træningsjakke.

Materiale: Jakken er lavet af tætvævet, vind- og vandtæt materiale, som samtidig er meget åndbart. Den er super fleksibel i stoffet, og der er rigtig god bevægelsesfrihed og super komfort. Der er store reflekser på jakken, både foran og bagpå, som sikrer synlighed i trafikken.

Alder: Jeg har haft jakken i over 3 år, og den er helt formidabel. Den har været brugt i de koldeste måneder, og jeg har ikke tal på hvor mange gange den har været i brug, men det er mange!

Slitage: Der er ingen slitage på jakken overhovedet. Ikke engang den store refleks nederst på jakken er revnet eller beskadiget efter mange vaske. Både pasform, syninger og farve er stadig intakt, og det ses slet ikke på jakken, at den har flere år på bagen.

 Alt i alt: Jakken er en del af min go-to vintergarderobe når jeg skal afsted på vinterturene. Den er med til at min lyst til vintertræning på landevej og MTB bliver holdt ved lige, fordi jeg ikke behøver at bekymre mig om hvorvidt jeg bliver kold. Den eneste ting jeg kunne tænke mig anderledes var, hvis en eller flere af lommerne bagpå kunne lukkes med lynlås eller velcro, så man undgår at lommernes indhold er smurt ind i mudder og vand. En brystlomme til f.eks. telefon kunne også være en idé.

Stjerner:

Den skal have 5+ stjerner

Sammensættes med: Forår og efterår: FUSION womens top, FUSION Nova Torso, FUSION C3 merino LS, Fusion C3+ bib shorts, Fusion C3 leg warmer, Uldvang trail light sokker

Vinter: FUSION womens top,  FUSION SLi Shield Torso, FUSION SLi bib shorts, FUSION S3 Long bub tights, FUSION C3 neck gaiter, Uldvang spesial sokker, CAMELBAK podium 0,62L drikkedunk (fungerer især godt til kolde fingre på vinterturene.

FUSION S3 Cycling Jacket -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Maja Kirstine Petersen i uge 1, 2021.