MONTANE Womens Windjammer Glove | Handsker med Vindstopper

En universel kvalitets handske, med Gore Windstopper Softshell® og Primaloft Gold Eco, som du altid kan få brug for.

  • Lækkert fleece inderfor
  • Læderforstærkning på håndfladen
  • Formsyet handske
  • Fleece top på tommeltotten

Varenummer: GFWIG

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvis du ønsker varme og tørre hænder i alt slags vejr, så er disse handsker fra Montane den perfekte løsning.

Handskerne er fremstillet i Gore Windstopper Softshell, som er DWR-behandlet på ydersiden, der gør handsken vindtæt, ekstra varm og vandafvisende. På undersiden af handsken og ud ad fingrene er handsken udstyret med gedeskind fra Pittards®, som er yderst praktisk. Gedeskindet kan desuden benyttes til touch på alle touch-enheder, så du kan benytte din smartphone uden at tage handskerne af.

Indeni er handskerne foret med fleece, som varmer og føles behageligt mod huden, og handsken er isoleret med Primaloft Gold Eco 40 g. Primaloft er førende inden for bæredygtige syntetiske isoleringsprodukter, så du kan være sikker på at tage et godt og klimavenligt valg af produkt.

Handsken har to stropper; en på kanten, til at tage handsken let og elegant på, og en ovenpå handsken, så du kan hænge handsken op til tørre eller fast på din taske.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)