MONTANE Women’s On-Sight Pants | Lækre bukser til aktivitet og afslapning

Super komfortable bukser i strækbart, økologisk bomuld. Materialet gør, at de er utroligt slidstærke og anvendelsesformålene er derfor mange.

  • UPF50+
  • Elastisk talje med snøring
  • For for- og en baglomme

Varenummer: FOSPR

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Super komfortable Fem On-Sight bukser fra Montane.

Disse gennemførte bukser er fremstillet i økologisk bomuld, så du med god samvittighed kan købe bukserne. Det økologiske bomuld er ideel til bevægelse og aktivitet, da det er yderst stretchy og åndbart, så du kan komme af med varmen.

Gennem hele designet er der tænkt på komfort. Sømmene er de populære flade sømme, som går i med buksernes overflade og dermed ikke irriterer huden. Derudover er linnenet elastisk, så den tilpasser sig til din størrelse. For at sikre at bukserne ikke falder ned ved bevægelse, er der i bukseåbningen tilføjet en trykknap og en lynlås.

Ved anklerne har bukserne mulighed for justering i form af elastiksnøre med spænde, så bukserne kan lukke tæt, så skidt og kulde holdes ud.

Bukserne beskytter desuden op til UPF 50+.

En skøn buks, der egner sig til alt lige fra hverdagsbrug til brug til vandring eller klatring.

Materiale:

97% økologisk bomuld, 3% elastan

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)