MONTANE Mens Minimus Stretch Ultra Jacket | Letvægts regnjakke

899,00 kr.

Minimus Stretch Ultra Jacket er en funktionel og pålidelig løbejakke til mænd fra mærket Montane. Jakken kan med sin store funktonalitet også bruges til mange andre former for udendørs aktivitet.

  • Vægten er ca. 192 gram (str. M)
  • To lommer med lynlås
  • Blød mikrofleece på indersiden af kraven
  • Elastisk lukning med håndled
  • Hue med elastisk snøring og lille skygge

Find Montane Minimus bukserne HER

Minimus Stretch Ultra Jacket er en funktionel og pålidelig løbejakke til mænd fra mærket Montane. Modellen er specielt designet til løberen, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Denne alsidige jakke vil med sin brede vifte af egenskaber holde din krop varm og tør.

Modellen er fremstillet i et let PERTEX® SHIELD 2,5 lags stof, der udgør den perfekte balance mellem åndbarhed samt vind- og vandmodstand. Stoffet er strækbart og skaber dermed den optimale bevægelsesfrihed. Minimus leverer fleksibilitet og komfort udover det sædvanlige.

Jakken er forsynet med en blød mikrofleece på indersiden af kraven, justerbar hætte og manchetter med snører samt to mesh-forede sidelommer.

Varenummer: FMSUJ

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Armlængde (cm)
XS
92
82
S
97
84
M
102
86
L
107
88
XL
112
90
XXL
117
92
3XL
122
92