MONTANE Mens Iridium Hybrid Pull-On

Det er utroligt vigtigt ikke at fryse, uanset om det er i hverdagen eller på tur i det blå, hvilket denne IRIDIUM HYBRID PULL-ON bluse fra Montane til mænd nok skal gøre sit for at afhjælpe. Den er perfekt til manden, som søger optimal komfort, men som dog stadig er modebevidst.

  • Flatlock sømme.
  • Artikulerede ærmer.
  • YKK 1/4 zip.
  • Super letvægts stræk materiale.
  • Benyttes som mellem- eller yderlag.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Trøjen er fremstillet i lækkert, blødt PONTETORTO® fleece, som er yderst holdbart. Desuden har det en evne til at give en skøn varmeisolation, samtidig med at det er åndbart, så man ikke får det for varmt under aktivitet.

Trøjen er designet med en tæt, skøn pasform, som skaber bevægelighed, og den egner sig derfor ideelt til aktivitet. Desuden har trøjen en lille krave, som varmer halsen på de koldere dage. I siden har blusen DRYACTIV lite stretch fleece i siderne og ved armhulerne, så stoffet kan udvide sig meget, og dermed tilpasser den sig til det eller den aktivitet, du er i gang med.

Trøjen har en ¼ længde YKK-lynlås i fronten, som gør trøjen nem at tage af og på, og som kan justeres alt efter temperaturen.

Alt i alt en gennemført pull-on bluse i skønne materialer, der giver dig størst mulig komfort til at bruge i det kolde vejr. Blusen kan både benyttes som mellemlag eller alene.

Trøjen er en let og stretchy pull-on, som er fremstillet i PONTETORTO® Tecnostretch. Derudover har den et lækkert keramisk print. Dette gør, at holdbarheden øges, og at trøjen derved er fyldt med kvalitet.

Vægt: 271 gram

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)