MONTANE Mens Icarus Lite Jacket

Let og lækker jakke med banebrydende teknologi til mænd fra det populære mærke Montane. Super lækker overgangsjakke, som også kan bruges som isolering under skaljakken.

  • Micro syede kamre, som fastholder isoleringen
  • Mini rip-stop nylon
  • YKK lynlåse
  • Elastisk åbning i hætten
  • Elastisk afslutning i ærmerne
  • Vægt 430 gram

Varenummer: MICLJ

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Icarus jakken er konstrueret i Pertex quantum 20D nylon med DWR-behandling, der gør jakken let, blød og sørger for, at jakken er vind- og vandafvisende. Desuden er jakken udstyret med PrimaLoft® ThermoPlume med Cross Core-teknologi, der giver en dejlig temperaturregulerende varme, og samme behagelige bløde følelse som naturlige dun har.

Vesten har to udvendige lommer på jakkens to sider, der lukkes med lynlås. Desuden har hætten en skøn, tæt pasform, der isolerer, og som kan benyttes under hjelm.

Jakken har en skøn pasform, der giver en skøn bevægelighed, der giver så stort behag, at det vil være svært at kunne finde et mere komfortabelt alternativt. Jakkens universelle design sikrer, at den kan benyttes til al udendørs brug uanset anledning.

Størrelsesguide:

S M L XL XXL
BRYST 97cm 102cm 107cm 112cm 117cm
TALJE 76cm 81cm 86cm 91cm 96cm

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)