MONTANE Mens Fleet Jacket | GORE-TEX Active membran | 2 farver

Montane Mens Fleet Jacket er fremstillet i et smart design, som giver præcis de egenskaber, der lader dig få følelsen af kvalitet helt ud til fingerspidserne.

  • Dobbelt GTX product (se nedenstående)
  • Rip-stop materiale ved skulder og hofter
  • Vandtætte lynlåse
  • Tre indstillinger på hætten og afstivning af skyggen
  • Vægt kun 348 gram

Varenummer: MFLEJ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jakken er fremstillet i en kombination af to forskellige GORE-TEX metervarer. Den ene er Gore-tex active, som er Gore-tex mest åndbare trelagsstof. Den anden er Gore-Tex micro ripstop-stof med en C-KNIT-bagside i hofter og skuldre. Ripstop er en vævningsmetode, der sikrer, at hvis der kommer et lille hul i jakken, så vil revnerne ikke løbe, og dermed forhindres yderlig skade på jakken.

MONTANE Mens Fleet Jacket med GORE-TEX Active membran

sikrer en optimal temperaturregulering, som er ideel til aktivitet, hvor varmen hurtig kan ophobe sig. Desuden gør konstruktionen jakken 100% vandtæt.

Jakken er udstyret med to håndlommer og en brystlomme, der lukkes med en YKK AquaGuard® lynlåse. Jakken lukkes med med YKK AquaGuard® VISLON lynlås med stormflap.

En jakke til de kolde og våde dag i et universelt design, der kan benyttes til det meste.

Jakken er strategisk konstrueret af to forskellige former for GORETEX. Man har lavet denne kombination for at opnå den maksimale ydeevne og derved også minimere vægten. Jakken er derfor også perfekt til de kolde vinterdage med regn og slud.

Derudover er jakken også udstyret med en masse detaljer. Den har to håndlommer og en brystlomme, som bliver lukket med en YKK AquaGuard® lynlås. Hele jakken bliver derudover lukket YKK AquaGuard® VISLON lynlås i fuld længe med indvendig stormflap.

Materiale

Gore-Tex®

Sæson

Efterår, Forår, Vinter

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)