MONTANE GR Sun Hat

140,00 kr.

Montane GR Sun Hat er en let og klassisk bølle-sommerhat, der er super populær. Den multifunktionelle sommerhat er perfekt til vandreture, aktivitet og oplevelser på solrige dage.

  • Ripstop-polyester
  • Hurtigtørrende materiale
  • Solbeskyttende (UPF 50+)
  • CoolMax®-pandebånd

Varenummer: HGRSH

Modellen kan med sin bløde letvægtskant bevarer formen hele sommeren og nemt kan pakkes ned til en kompakt størrelse, som kan være i baglommen.

GR SUN HAT

er fremstillet i et lækkert ripstop-polyester, som imponerer med sine hurtigtørrende og effektive solbeskyttende (UPF 50+) egenskaber. Denne fine hat er forsynet med ventilerende lufthuller, mens hattens CoolMax®-pandebånd sørger for en øget åndbarhed.

Med sin justerbare snor under hagen kan hatten hænge længe om halsen, uden risiko for at den forsvinder i blæsevejr.

S/M Hovedstørrelse: 55-57cm

M/L Hovedstørrelse: 57-60cm

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)