MONTANE Mens Ajax Pants | Slidstærke Gore-Tex bukser

Lækre Ajax bukser til mænd fra Montane. Et par fantastiske skalbukser, der både giver stor åndbarhed, vand- og vindtæthed. Bukserne er designet i GORE-TEX 40 Denier nylon rip-stof og Diamond Face 140 Denier nylon rip-stof med vrist forstærkning og leddelte knæ, der sikrer bevægelsesfriheden.

Bukserne har en god og tæt pasform, der er ideelt til aktivitet. Bukserne har elastisk linning, men de kan også justeres efter behov med snøre. En robust og let buks, der egner sig ideelt til al aktivitet såsom vandring, men kan også gøre det godt til skiløb med en par lange uldunderbukser under.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produceret i det slidstærke GORE-TEX 40 Denier nylon rip-stop.

Vægt: 323g

Kompatible med MONTANE Braces (seler)

Føres kun i sort.

Størrelse

S, M, L, XL

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)