VAUDE Womens Active Gloves

154,00 kr.

Lækre cykelhandsker med korte fingre. Handsken er produceret af genanvendt polyamid fra forskellige tekstiler, bl.a. fiskenet.

  • Strækbart materiale på oversiden.
  • Polstret på indvendig side.
  • Silikone detaljer for bedre greb.

Vareummer: 04411

Active Gloves er et par solide cykelhandsker fra mærket Vaude. Handskerne egner sig til cykelryttere, der befinder sig på alle niveauer.

Denne klassiske cykelhandske er fremstillet i genanvendt elastisk kvalitetsmateriale. Håndfladerne er ergonomiske polstrede, og den slidstærke og holdbare silikone sørger for et solidt håndgreb om styret. Handsken lader hænderne ånde frit.

Modellen er velegnede til sommerens cykelture og er tilmed designet med smarte og praktiske korte fingre, der beskytter dine hænder, hvis du skulle styrte.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)