VAUDE Mens Tamaro Shirt III | Svedtransporterende Cykeltrøje

Super lækker og svedtransporterende cykel trøje med 1/2 zip. Trøjen har en normal pasform og kan dermed bruges såvel udendørs som til indendørs træning.

  • Lomme med lynlås i siden
  • Halsen beskyttes imod lynlåsen med en flap
  • Uld blandings materiale giver en fantastisk temperaturregulering

Varenummer: 40853

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

En smart og teknisk herretrøje designet til cykelsport fra mærket Vaude. Tamaro er designet med en pæn stand-up krave, kort lynlås foran og en lille lynlåslomme. De korte ærmer er praktiske og behagelige og egner sig perfekt til sommerens mountainbike-ture.

Tamaro er en veludviklet cykeltrøje, der er produceret af bæredygtige materialer under miljøvenlige forhold. Modellen er fremstillet i et komfortabelt og let stof, der tilbyder den maksimale funktionalitet. Den indbyggede Dri-realease® uldblanding holder med stor effektivitet kroppens temperatur i balance.

Modellen er forsynet med en bred vifte af egenskaber, som gør cykeltrøjen både naturligt lugthæmmende samt giver trøjen sine unikke hurtigtørrende egenskaber. Produktionens store fokus på miljøvenlighed garanterer modellen med sit Green Shape-mærke.

Materiale: 100% Polyester (genanvendt)

Contrast fabric: 94% Polyester, 6% Wool.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)