VAUDE Mens Drop III Rain Jacket | Nedsat Letvægts Regnjakke

Letvægts regnjakke. Vandtæt, åndbar og vindafvisende regnjakke fra Vaude til mænd i et gennemført design, der gør den ideel til landevejscykling samt gravel.

  • Reflekser – foran og bagpå.
  • Nem at pakke i lommen.
  • Vandafvisende lynlåse.
  • Formsyet ærmer.

Varenummer: 04979-1

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jakken er fremstillet i 100% polyuretan med en Ceplex membran, der holder vand og vind ude, samtidig med at sved og varme stadig kan forlade jakken. Desuden har konstruktionen den fordel, at jakken blot vejer 240 gram, så du nemt kan have den med i tasken. Jakkens overflade vil føles utrolig elastisk, sådan at jakken tilpasser sig til dig under aktivitet.

Jakken har bøjede arme, der følger en naturlig holdning samt hagebeskytter, der beskytter hagen mod lynlåsen. Jakken har en brystlomme med vandresistent lynlås med plads til ejendele.

Med Green Shape har du desuden en garanti for bæredygtige materialer med en ressourcebesparende produktion hele vejen igennem.

En lækker letvægts regnjakke, der tænker på miljøet.

Vandsøjletryk: 10.000 mm

Materiale: 100% Polyamide.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)