VAUDE Kids Turaco II Rain Jacket

Smart og let Turaco regnjakke til børn fra Vaude, der kan benyttes til alle udendørs aktiviteter i fritid såvel som i institution. Let og lækker regnjakke til børn, som kan benyttes til hverdag, men også til aktivitet såsom cykling. Jakken er nemlig super funktionel og er både vandtæt, vindtæt og åndbar.

  • Nem og lille at pakke sammen.
  • Mesh inderfor på ryggen.
  • Refleks detaljer.

Varenummer: 42017

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jakken er fremstillet i et gennemført design i 2 lags materiale i polyamid med reflekterende detaljer, så børnene kan ses i trafikken, når det er mørkt. Jakken er foret med delt foring, hvor den øvre del er mesh, og den nedre del er Tafetta, der begge er hurtigtørrende og åndbart.

Ceplex Active membranen (100% PTFE-fri) sørger for en overflade i topkvalitet, der både er vand- og vindtæt til et vandsøjletryk på min 10.000 mm, uden at det påvirker den store åndbarhed.

Jakken har elastiske ærmer og ventilation ved ryggen.

Bukserne er udstyret med Vaudes eget miljømærke Green Shape, som har fokus på bæredygtige materialer med lang levetid, der er sundere for miljøet, samt en ressourcebesparende produktion. Derudover sikrer mærket også, at jakken er fremstillet under ordentlige forhold.

Lækker jakke, der nok skal holde barnet tør, hvad end det er til leg i skolegården eller til fisketur i det fri.

Vandsøjletryk: 10.000 mm

Materiale:

Main fabric – Face: 100% Polyamide
Membrane: 100% Polyurethane
Mesh lining: 100% Polyester (thereof 56% recycled).

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)