ULVANG Womens Training Round Neck | Merino Uld

Tag Training trøjen fra Ulvang på og mærk den store forskel i funktionaliteten – både når du er aktiv med høj puls, når du ordner haven eller når du slapper af.

  • Maskinvaskes ved 40 grader.
  • Temperaturregulerende materiale.
  • Woolmark Blend certificeret.
  • Bruges til hverdag og aktivitet hele året.

Varenummer: 58516

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Blød og komfortabel træningstrøje fra Ulvang. Trøjen er velegnet til brug til udendørs færden og aktiviteter, som yderlag eller som underlag, på de våde og kolde dage.

Trøjen er designet i en kombination af 98% mulesing-fri merinould og 2% elastan. Elastan giver dig et elastisk produkt, der tilpasser sig til dig og dine bevægelser. Merinould er lange, tynde fibre, der ikke vil kradse, som noget uld kan gøre. Merinoulden er temperaturregulerende, så det køler, når du har det varmt, og varmer dig op, når du har det koldt, hvilket er ideelt til udendørs aktiviteter såsom havearbejde samt sport, hvor pulsen er oppe. Desuden sikrer merinouldens svedtransportering, at trøjen ikke er fugtig, når du sveder.

Trøjens store indhold af uld gør nærmest trøjen selvrensende, da uld har en naturlig antibakteriel funktion på grund af indholdet af lanolin. Trøjen har Woolmark Blend®-certifikatet, der er et kvalitetsmærke, som vidner om, at produktet lever op til Woolmarks krav om holdbarhed, ydeevne og kvalitet.

For at gøre trøjen ekstra åndbar har trøjen mesh-paneler på udvalgte steder, som øger luftcirkulationen. Trøjens fladesømme, som går i med trøjens overflade, sikrer desuden at sømmene ikke irriterer din hud.

Materiale:

98% Merino Wool, 2% Elastan.
Mesh: 84% Merino Wool, 10% Elastan, 6% Polyester.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)