ULVANG Summer Wool T-shirt Med Brystlomme

Fantastisk lækker letvægts t-shirt til herrerne i 100% sommer merinould. Perfekt til de varme sommerdage, hvor merinoulden har en kølende effekt for kroppen eller til aktiviteter med høj puls.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Merinoulden er et naturprodukt og er varmeregulerende samtidig med, at det har den ekstra kvalitet, at de ikke optager svedlugt på samme måde som bomulds- og syntetiske materialer. T-shirten behøver derfor ikke vask efter brug hver gang, men kan hænges på en bøjle i det fri, hvor den kan blive “blæst” igennem.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)