ULVANG spesial sokker – en af Norges bedst sælgende uldsokker – gennemført og populær gennem generationer – se den her! Størrelse (m/k/unisex): Sokkerne er unisex og jeg har en str. 37-39. De sidder godt på min fod, og er størrelsessvarende. Faktisk har jeg en smal fod, men det er ikke noget man skal være bekymret over, selvom det er et unisex produkt. Svedtransport: Svedtransporten i denne sok er rigtig god, da den er super temperaturregulerende og fugttransporterende, og derfor har jeg aldrig oplevet af mine fødder bliver kolde eller fugtige, når jeg har sokkerne på. Sokkerne holder altså foden varm – også selvom jeg går en tur med dem i et par støvler. Pasform: Sokkerne sidder utrolig godt på foden. De sidder til hele vejen ned, og skaftet glider heller ikke ned. Det ville jeg tidligere havde troet, at en uldsok ville gøre. Ved vristen er stoffet lidt tyndere, og det gør egentlig bare, at de sidder bedre til der og ikke folder. Anvendelse: Jeg bruger strømpen til hverdag, når jeg er der hjemme, og når jeg er ude og gå i det kolde vintervejr, hvor jeg vil sikre mig varme fødder hele turen igennem. Sokkerne er varme nok til at de kan erstatte hjemmesko, når man ikke lige har gulvvarme i huset. Derudover er de også rigtig gode at sove med, hvis man har tendens til kolde fødder. Materiale: Sokkerne er af 60 % merino uld, og derudover af nylon og lycra. Jeg synes virkelig at ulden træder godt frem i form at dens temperaturregulerende egenskab. Strømperne er lidt tykke i det, så det skal man tage højde for, hvis man vil bruge dem i ens almindelige sko, da de fylder lidt mere end almindelige strømper. Alder: Jeg har haft sokkerne i ca. 4 mdr og brugt den rigtig meget her i vintermånederne, da jeg normalvis får kolde fødder, men det gør jeg ikke med disse sokker på. Slitage: Mine sokker er blevet mere ”fnuldret” at se på, men de er også blevet brugt rigtig flittigt i disse kolde måneder. Alt i alt: En rigtig dejlig varm strømpe til vinter, men som helt sikkert også vil gøre sig godt i en vandrestøvle til sommer. Den kan bruges i enhver henseende.

Stjerner: 4 / 5 – en strømpe der sidder hvor den skal og holder foden varm og tør! Dog skal man tage højde for at den er lidt tykkere end en normal strømpe.

Sammensættes med: Hyggetøj, hverdagstøj, arbejdstøj eller vandretøj. ULVANG Spesial Sokker -⭐⭐⭐⭐ Stjerneskalaen: 1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet. 2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes. 3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på. 4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale 5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!  

Anmeldt af Stine Bruunshøj