ULVANG Rim Light Headover | Mange Anvendelses Muligheder

189,00 kr.

Rim headover fra Ulvang er det ideelle valg, hvis du ønsker at undgå en øm hals, der irriterer dagen lang. Denne anvendelige halsedisse fra Ulvang vil med sikkerhed gøre sit for at holde din hals varm. Den er fremstillet i 100% merinould, der er fugttransporterende, temperaturregulerende og lugthæmmende. Uldet vil absorbere din sved, så det kommer væk fra kroppen, så du ikke fryser. Desuden har merinould den unikke egenskab, at det kan køle, hvis du har det varmt, og varme, når du har det koldt.

  • Kan også benyttes som pandebånd eller hue.
  • Maskinvaskes.
  • Kløer eller kradser ikke.
  • Unisex, one-size produkt.

Ikke på lager

Merinould er kendt for ikke at kradse, som uld kan gøre, hvilket er en afgørende faktor for, at huden ikke bliver irriteret. Dermed vil denne halsedisse føles blød, varm og behagelig ved brug.

Rim halsedisse er nærmest selvrensende på grund af det høje indhold af lanolin, der er antibakteriel. Dermed behøver du ikke at vaske halsedissen så ofte.

Tuben har flere anvendelige funktioner, såsom at den kan benyttes til at varme ørerne eller bruges som pandebånd til at holde håret på plads.

Med den smarte halsedisse, der næsten intet fylder, kan du nemt have den med i lommen eller i tasken, så du altid har den ved hånden.

Farve

Grey Melange

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)