ULVANG Rim Light Balaklava | Elefanthue i Merinould

195,00 kr.

Rim Light balaklava er velegnet til brug alene, under cykel- eller motorcykelhjelmen, så du altid er godt beskyttet mod kulden, når du færdes udenfor.

  • Let og blød at have på.
  • 100% Merinould.
  • UNISEX

Varenummer: 49211

Hovedet føles ofte mere kuldefølsomt end resten af kroppen, og derfor kan du med fordel benytte denne lækre Rim Light balaklava elefanthue fra Ulvang, så det er slut med at fryse hovedet og ansigtet.

Elefanthuen er fremstillet i en fin-strikket konstruktion af merinould i et velformet design. Merinould er lange, tynde fibre, der ikke kradser, som noget uld kan gøre. Merinoulden er temperaturregulerende, så ulden isolerer, når du har det koldt, og køler, når du har det varmt, hvilket er ideelt til aktiviteter med varierende intensitet.

Desuden vil merinoulden sikre en stor svedabsorbering med hæmmende svedlugt, hvor din sved absorberes i uldet, således du ikke oplever huen som fugtig eller ildelugtende, når du sveder.

Merinould er nærmest selvrensende på grund af det høje indhold af lanolin, der er antibakteriel. Dermed behøver du ikke at vaske halsedissen så ofte. Dog kan halsedissen nemt maskinvaskes på et uldprogram på 40 grader, hvis det ønskes.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)