ULVANG Ragg sokker  – utrolige lækre uldsokker, det sikre valg til de kolde og våde dage – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Sokkerne er i unisex og kommer i str. 36-40 og 41-46. Jeg bruger normalt str. 38 og har str. 36-40. De passer godt til min fod, og de virker hverken for store eller små.

Svedtransport: Sokkerne er lavet i 95% merinould og er derfor enormt gode til at temperaturregulere.

Pasform: Sokkerne passer godt, men er ikke lavet til at sidde stramt til foden. Sokkerne går tilpas langt op af skinnebenet til, at man kan have dem på i støvler. De er dog ret tykke, hvorfor det skal iberegnes størrelsen på støvlen. Jeg har godt kunne have dem på i mine alm. sneakers ved at løsne godt op i snørebåndene.

 Anvendelse: På de kolde vinterdage vi har haft i 2021, har disse sokker været guld værd. Jeg fryser nærmest altid mine fødder (også indenfor), men ikke i dem her. Jeg har både brugt dem i mine alm. sneakers og som indendørs hyggesokker.

Materiale: Det er rigtige uldsokker – dejligt tykke og varme! De er lavet i merinould, så de kradser og stikker ikke som alm. uld kan gøre. De er dog ikke lige så bløde, som fx tøj i merinould.

Alder: Jeg har brugt sokkerne siden slutningen af 2020, og jeg har gået meget i dem.

Slitage: Intet at bemærke, men er heller ikke blevet vasket. Uld ”vasker” jo sig selv ved blot at blive hængt op udenfor i ny og næ. Jeg har endnu ikke oplevet, at de er begyndt at lugte.

Alt i alt: En enormt varm og behagelig sok, der kan holde fødderne varme på selv de koldeste dage. Temperaturreguleringen i uld gør, at man aldrig sveder sine fødder, så derfor kan de også bruges på lune forårs- og efterårsdage samt indendørs. Sokkerne er ret tykke.

Stjerner: 4/5.

Sammensættes med: Rigtig god som en vandresok, men jeg er nu også blevet stor fan af at bruge den til mit hverdagstøj, når jeg går hjemme.

ULVANG Raggsokker -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Nadia Hovgesen.