ULVANG Mens Everyday Tee | Basic Merino T-shirt

En T-shirt fra Ulvang i den kvalitet, som kroppen fortjener. En basic T-shirt med korte ærmer er en vigtig del af enhver garderobe.

  • Ultralet og blød merino uld.
  • Neutralt og enkelt design.
  • Woolmark Blend certifieceret.

Varenummer: 57461

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Denne T-shirt kan altid bruges, uanset om det er til hverdag, som underlag for at opnå varme eller blot som en rar nattrøje. Netop derfor er det vigtigt at finde en T-shirt, der giver den behag og kvalitet, som sikrer størst mulig komfort. Til at opnå dette, har Ulvang designet en lækker basis T-shirt i en regulær pasform. T-shirten er fremstillet i 87% uld og 13% polyamid. Ulden giver temperaturregulering, fugttransportering og en nem antibakteriel-funktion.

Materiale: 

87% Merino uld, 13% Polyamid

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)