ULVANG Mens 50Fifty Pants | Nedsatte Lange uld underbukser

Komfortable og lækre underbukser med lange ben til mænd fra Ulvang. Bukserne er tilpasset til dig med sensitiv hud, og de er fremstillet i en kombination med indersiden i 100% polyester, der fragter fugten væk fra kroppen, hvor at ydersiden, i 80% merinould og 20% nylon, absorberer fugten og isolerer mod kulde.

  • Wool Blend-certificeret.
  • Flat lock sømme.
  • Bruges optimalt som inderste lag.

Varenummer: 67361

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bukserne har Wool Blend-certifikatet, som sikrer at bukserne er fremstillet af 30-49% ren ny uld. Dog skal det pointeres, at merinould er lange, smalle fibre, som dermed ikke vil kradse, som du typisk kender ved uld.

Bukserne er antibakteriel, tåler maskinvask og er temperaturregulerende. Derudover har bukserne flade sømme og ingen tags for at minimere irritation.

Materiale: 

Yder: 80% Merino Wool, 20% Polyamide.
For: 100% Polyester

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)