ULVANG Liner Glove | Inder Handsker i Merinould

249,00 kr.

Liner Glove er navnet på denne bløde og lette handske fra outdoor-mærket Ulvang. Handsken egner sig perfekt som inderhanske under et par andre handsker, men kan også med fordel bruges alene som hverdagshandske i de mindre kolde måneder. Hverdag, vandring og masser af aktivitet er ingen sag med Liner Glove til at holde hænderne varme.

  • 85 % Merinould
  • Kan maskinevaskes
  • Letvægtmateriale

Varenummer: 45041

Handsken er fremstillet i kvalitets merinould, som bidrager til et væld af unikke egenskaber. Materialet skaber en yderst komfortabel og hurtigtørrende håndbeklædning, som herudover er både varmeregulerende og effektivt fugttransporterende.

Egenskaberne sørger for, at ulden bliver ved med at isolere, selv om det bliver vådt. Det tynde materiale gør, at handskerne er nemme at have med på tur, da de stort set intet fylder.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)