ULVANG Aktiv Sokker – optimal komfort for dine fødder med disse tykke og varme uldsokker. Perfekte hvad enten dagen byder på mange udendørs timer, en vandretur eller som varme hyggesokker – se dem her!

Størrelse (m/k/unisex): Meget anvendelig og størrelsessvarende unisex sokker, som passer til både brede og smalle fødder.

Svedtransport: Sokkernes materiale sammensætning sikrer, at de er både temperaturregulerende og fugttransporterende, samtidig med at ulden er antibakteriel og dermed ikke lugter.

Pasform: Selv om det er en tyk sok er den rigtig god til både vandrestøvler, gummistøvler og hverdagsstøvler. Dog kan sokken i nogle tilfælde være for kraftig i en hverdagssko/støvle. Det høje skaft sikrer, at ankel og vrist holdes dejlig varm, samt at trykket fra snøringen i støvlen ikke presser på benet. Der er forstærkninger på både hæl og tå, som sikrer sokken mod slitage.

Anvendelse: Sokken er blevet hevet frem når jeg har været i skoven, enten for at lave bål eller fælde træer. Begge dele er den helt eminent til, og den holder tæer, vrist og ankel varm. Jeg har også både brugt den til hverdagsbrug og derhjemme som en dejlig varm hygge sok.

Materiale: Sokkerne er virkelig gode i mange temperaturer. Sammensætningen af materialerne gør den svedtransporterende og velfungerende. I frostvejr har jeg ingen problemer med at holde varmen i tæerne, så længe støvlerne ikke strammer for meget på trods af den lidt tykke sok.

Alder: Jeg har brugt sokkerne siden efteråret ’20, og har været meget glad for dem, men i den seneste vinterperiode med frost og vinterkulde, er jeg blevet endnu mere glad for dem.

Slitage: Sokkernes forstærkning ved både hæl og tå sikrer dem mod slitage. Der kommer ikke de sædvanlige ”fnuller” af uld inde i strømpen, som på sigt gør sokken tyndere og mindre slidstærk. 

Alt i alt: En god og alsidig sok, som er til den tykke side i forhold til hvilket fodtøj man kan bruge den sammen med. En rigtig god og holdbar sok til prisen.

Stjerner: 3,5 stjerner får sokken. Det er ikke altid en fordel at den er så tyk, fordi det begrænser hvilket fodtøj jeg kan bruge den sammen med. Når det så er sagt, så er det samtidig én af fordelene ved sokken, og derfor jeg oftest vælger den til mine udendørsaktiviteter. Jeg kunne godt ønske mig at skaftet var en lille smule højere.

ULVANG Aktiv Sokker -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Maja Kirstine Petersen