TASMANIAN TIGER Combat Pack MK II

Combat Pack er en 22 liters universal rygsæk med et stort rum og to gode for-lommer – begge med lynlås. Ergonomisk indrettede skulderstropper med god polstring og mulighed for ekstra længde, så tasken også kan bæres med skudsikker vest.

Tasken er designet med masser af MOLLE remme på såvel de to for-lommer som på siderne, så der er rig mulighed for at påmontere TT pouches og andre tasker. Fronten er endvidere påsat velcro, der giver mulighed for at påmontere rang og navn.

Det ergonomisk indrettede bæresystem er støttet af aluminiums elementer, der sikrer at tasken bæres uden problemer over længere tid. Hofteremmen er indrettet med små aftagelige tasker, der med lynlåse sørger for, at de ting du gerne vil komme let til som lygter etc. også kan være sikret under svært fremkommeligt terræn.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Taskens mål: 51x 29 x 15 cm
Taskens volumen: 22 l
Taskens vægt: 1,45 kg.
Taskens materiale: Cordura 700 DEN

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)