TASMANIAN TIGER Field Pack MKII | Super Alsidig Rygsæk

2.499,00 kr.

Introducerer Tasmanian Tiger Field Pack MKII – din ultimative ledsager til enhver taktisk mission eller udendørs eventyr. Denne alsidige rygsæk er designet til at imødekomme de mest krævende behov med sin robuste konstruktion og intelligente opbevaringsløsninger. Uanset om det er militære operationer eller outdoor-udflugter, giver rygsækken dig mulighed for at organisere og bære dit udstyr med lethed og komfort.

Mål: 73 x 32 x 32 cm
Opbevaring: 75 l
Vægt: 2,65 kg
Materiale: CORDURA® 700 den

TT Field Pack MK II er designet til transport af op til ca. 40 kg. Hoved- og bundrum kan deles til separat opbevaring af vådt eller snavset tøj osv. Rygsækkens låg er højdejusterbart og har et rum med lynlås. MOLLE på forsiden og på siderne tjener den individuelle forlængelse. V2 Carrying System, som kan tilpasses din egen ryglængde, kombinerer en lav vægt i forhold til størrelsen med enestående fleksibilitet og effektiv lastoverførsel.

Varenummer: 7963

Filter Farve

Brun, Grøn

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)