TASMANIAN TIGER Mil Wallet | Slidstærk Pung

Tasmanian Tiger Mil Wallet er en kombinerer en moderne pung med en klassisk tegnebog.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Pungen er udstyret med adskillige detaljer og rumopdeling, som gør det nemt at finde tingene under tidspres. Pungen lukkes med lynlås, der er en god sikkerhed mod tyveri og tab af mønter eller kort.

Bagerst har pungen plads til sedler, og i siden er der en lille velcro-lomme, der kan benyttes til mønter og små dele. Derudover har den en gennemsigtig lomme, som egner sig ideelt til militær- eller ID-kort, der ikke skal benyttes så ofte.

Pungen er fremstillet i Cordura 700 DEN.

Vægt 0,520 g

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)