SILVA Trail Runner Free 2 | Letvægt Pandelampe til Løb

699,00 kr.

Silva Trail Runner Free 2 er en let og fleksibel pandelampe til alle, der elsker at løbe. Dens egenskaber og lysmønster er optimeret til løb. Grundversionen Trail Runner Free 2 har Hybrid batterikasse og bruges med 3 AAA batterier (medfølger ikke), perfekt til dem, der ikke løber dagligt, men stadig værdsætter lang brændetid.

På alle Trail Runner Free-lygter er strømkablet integreret i pandebåndet. Hybridbatterikassen kan bruges med enten Silvas genopladelige hybridbatteri eller AAA-batterier. Etuiet har grebsvenlige overflader og integreret rødt sikkerhedslys – som bidrager til ekstra synlighed og sikkerhed.

10+ på lager

Med 2. generation af Trail Runner Free er kølingen blevet optimeret ved hjælp af en kraftigere køler, hvilket betyder, at lampen kan levere op til 550 lumen (afhængig af batteritype), samtidig med at dens fleksibilitet bevares. Silvas ultraløbere har været en vigtig del af udviklingsarbejdet og løb har været fokus i udviklingen af ​​hver lille detalje på lamperne. Alle modeller i Trail Runner Free-serien er udstyret med Silva Intelligent Light. Det betyder, at pandelampen har dobbelte lyskilder, så du både får stærk belysning på sigt, samt blød og behagelig belysning, hvor du sætter fødderne ned. Dette resulterer i et mere omfattende lysbillede og mindre hovedbevægelse, når du løber, så du kan fokusere på dit løb. 

Trail Runner Free imponerer med sin lette vægt, belysnings rækkevidde på 80 meter og sin skarpe lysstyrke på helt op til 400 lumen. Lampen kører på 3x AAA-batterier. Pandelampen er udstyret med vandafvisende egenskaber, hvilket muliggør, at lampen uden problemer kan modstå alt slags vejr og terræn.

Silva har vi ikke glemt det mest basale – vægt og ergonomisk pasform. Hver komponent i pandelampen er blevet optimeret, og selve lampeenheden, inklusive pandebåndet, vejer kun 61 gram. Trail Runner Free 2 er let og velafbalanceret med jævne justeringsmuligheder og et fladt, blødt forlængerkabel uden filtre. Pandebåndet er blødt, men forbliver solidt på plads takket være en tynd silikonesnor på indersiden af ​​pandebåndet. Batteriet kan nemt monteres på pandebåndet eller holdes varmt i lommen for at maksimere batteriets levetid ved at bruge det medfølgende forlængerkabel. Trail Runner Free 2 er et godt valg, hvis du løber mere sporadisk og dermed nøjes med at skifte batterierne, når de løber tør. Lampen drives af 3 standard AAA batterier, men takket være Hybrid Battery Case kan du senere opgradere med det genopladelige Hybrid Battery 1,25 Ah, hvis du fortryder det.

Varenummer: 38287

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)