SILVA Scout 2XT | Letvægts Pandelampe med 350 Lumen

349,00 kr.

Pandelampen er en letvægts lampe, som er ideel til de mørke vandreture. Den er klar til at modstå hårde vejrforhold med regn og blæst. Lampen har nightvision mode, der giver rødt lys, der beskytter dit nattesyn.

  • SILVA INTELLIGENT LIGHT®
  • Mulighed for hvidt og rødt lys.
  • Vægt inkl. batterier (medfølger) 84 gram

Varenummer: 37818

Ikke på lager

SILVA præsenterer her på billedet en utrolig letvægtig pandelampe med vandafvisende egenskaber og en smart USB-opladning. Scout 2XT er den ideelle pandelampe til enhver udendørs entusiast. Denne model egner sig helt perfekt til en tur på camping eller vandring.

Scout 2XT er nem at medbringe på eventyr, da pandelampen med sit holdbare 3x AAA-batteri vil kunne oplyse din vej under hele turen. Samtidig har lampen en belysnings rækkevidde på hele 65 meter og en lysstyrke på op til 350 lumen. Lampen er udstyret med smarte funktioner som Intelligent Light, der skaber den perfekte balance mellem lang og kort lysvidde

Pandelampen er komfortabel om hovedet, da den med lethed kan justeres i størrelse, så der opnås den perfekte pasform. Lampen er designet med en stor on/off-knap, så den nemt kan tændes og slukkes både med og uden handsker på.

Batteritid på 35 timer ved maks lysbelastning og 70 timer ved lav lysbelastning.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)