SILVA Scout 2RC | Genopladelig Pandelampe

499,00 kr.

Pandelampen er en letvægts lampe, som er ideel til de mørke vandreture. Pandelampen er genopladelig. Den er vandtæt, så den er klar til at modstå hårde vejrforhold.

  • Vandtæt
  • SILVA INTELLIGENT LIGHT®
  • Lyseffekt på 350 lumen

Varenummer: 37817

Ikke på lager

Med sin utrolig lette vægt, vandafvisende egenskaber og smarte USB-opladning er Scout 2RC en fantastisk pandelampe til enhver udendørs entusiast. Scout 2RC opfylder alle behov, når turen står på alt fra vandring til camping. Denne model er en pålidelig følgesvend, som vil ledsage dig sikkert og synligt rundt i mørket i den skønne natur.

Scout 2RC imponerer med vandafvisende egenskaber, lampen kan derfor uden problemer modstå alt slags vejr og terræn. Lampen kører på et genopladeligt 1,0 Ah batteri med en belysnings rækkevidde på 65 meter og en lysstyrke på helt op til 350 lumen. Modellen er udstyret med en ekstra rød lysstilstand, så du kan bevare det gode nattelyst.

Pandelampen er komfortabel om hovedet, da den med lethed kan justeres i størrelse, så der opnås den perfekte pasform. Lampen er designet, så den nemt kan tændes og slukkes både med og uden handsker på.

 

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)