SILVA Explore 4RC | Genopladelig Batteri Medfølger

599,00 kr.

Explore 4RC pandelampe er en holdbar og fuldstændig vandtæt pandelampe, der er perfekt egnet til udendørs aktiviteter både til lands og til vands. Den har også fleksible fastgørelsesmuligheder, tre forskellige LED-farver (hvid, orange og rød) og et SOS-blinksignal i tilfælde af en nødsituation. 

  • Genopladeligt LiPo 700 mAh batteri med USB-opladning.
  • 400 lumen.
  • Rødt lys-tilstand, der bevarer nattesynet.
  • Orange lystilstand som er optimal til kortlæsning.
  • Batteriniveauindikator.
  • SOS flash-tilstand.

10+ på lager

Kan du lide udendørsaktiviteter såsom vandreture, klatring eller alpinisme? Eller kajak eller sejlads? Så er dette pandelampen for dig. Explore 4RC har tre forskellige LED-farver; hvid, rød og orange, som alle opfylder forskellige funktioner. Det hvide lys har en lysstyrke på 400 lumen og er velegnet til de fleste aktiviteter, hvor du gerne vil se, hvad der er omkring dig. Det røde lys er skånsomt for øjnene, bevarer nattesynet og er perfekt at bruge, hvis du skal op om natten og ikke vil forstyrre andre. Det orange lys er ideelt til kortlæsning, da det også fremhæver røde markeringer, når du for eksempel skal navigere på havet.
Explore lamperne har 400 lumen lysstyrke og tre forskellige lystilstande, hvoraf den ene er en såkaldt “super low mode”, hvor pandelampen kun lyser med 10 lumen. Denne lystilstand giver mulighed for at spare batteritid, men er også perfekt at bruge, når du vil læse, eller når du vil bruge pandelampen til at arbejde med noget tæt på. Ønsker du en hyggelig teltlampe eller bådlampe, kan du placere pandelampen i den medfølgende opbevaringstaske, og du får en dæmpet hyggebelysning. Hvis du er til eventyr – uanset om det er afslappet vandretur, sejlads, eller spændende klatring – kan du stole på, at denne pandelampe viser vejen. Skulle uheldet være ude, har Explore et indbygget SOS-blinklys, der aktiveres via tænd/sluk-knappen. Dette signal er den internationale standard for nød og for at få hjælp.

Explore er designet til dig, der elsker eventyr, både til lands og til vands. De er 100 % vandtætte i henhold til IPX7 standarden, hvilket betyder, at hvis du taber pandelampen i vand, kan den holde op til 30 minutter i vand på 1 meters dybde. Dette gør den til en ekstra sikker eventyrkammerat selv til vandaktiviteter som fluefiskeri, kajaksejlads, SUP eller sejlads.

Funktioner:
Silva Intelligent Light – kombinerer et fokuseret afstandslys og et bredt lys tæt på dig.
Fleksible fastgørelsesmuligheder til pandebånd, hjelmfastgørelse og bæltespænde.
Fuldstændig vandtæt i henhold til IPX7 standarden.
Brug som et blødt teltlys ved at placere pandelampen i opbevaringstasken.
Glatte spænder for nem justering af pandebåndet.

Lysdistance MAX: 85m

Lysdistance MEDIUM: 60m

Lysdistance MINIMUM: 8m

Varenummer: 37821

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)