SILVA Dry Bag TPU | 6L, 12L, 24L eller 36L

249,00 kr.399,00 kr.

En robust taske, der beskytter ejendele mod vand, sne, sand eller støv. SILVA Dry tasker er nemme at fylde og lukke – bare rul de øverste kanter og luk spændet. Taskerne er lavet af slidstærke stoffer, velegnet til al slags vejr, og fremtrædende farver gør tasken nem at få øje på i en rygsæk.

Dry Bag TPU fra mærket Silva er en vandtæt pose, der kan bruges til enhver udendørs aktivitet. Posen er fremstillet i det kraftige og slidstærke materiale TPU, hvilket tillader, at den kan holde til selv det hårdeste vejr og terræn.

Med denne vandtætte pose med dig, kan du være sikker på, at dine ejendele vil forholde sig tørre under hele turen. Tørreposen egner sig perfekt til en tur på vandet, hvor den holder tørt, men kan også med specialdesignet fordel fungere som lampekuppel.

Modellerne her kan indeholde fra 6-36 L, men findes også i fire andre størrelser. Den er herudover udstyret med rullelukning, så posen enkelt og hurtigt kan holde tæt.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)