SILVA Cross Trail 6 Pandelampe | Ideel til Løb eller Cykling

899,00 kr.

Cross Trail 6 er en smart og praktisk pandelampe, der er perfekt til løb, cykling og ski. Den kommer med attachments, så lampen udover pandebåndet, kan sættes på cykelhjelmen eller cykelstyret. Lyser op til 600 lumen.

  • Stor tænd/sluk knap
  • Kan bruges med genopladelige batterier
  • Letvægts pandelampe

Varenummer: 37815

Ikke på lager

Cross Trail 6 er en smart og praktisk pandelampe.

Pandelampen er ideel til langrend, løb eller cykling. Den har en generøs forbrændingstid på grund af de smarte funktioner “Silva Flow Light” og “Silva Intelligent Light”. Kombinationen gør, at den både har en lang rækkevidde og et tæt oversvømmelseslys. Det sikrer dig et godt og klart overblik, ligegyldigt om det er nære eller fjerne forhindringer, du møder på turen.

Pandelampen kører på AA-batterier. Det betyder, at du nemt kan fordoble, eller endda tredoble, forbrændingstiden ved blot at tilføre flere batterier.

Lampens vægt er 78 gram

Med batterier vejer den 230 gram

Mærke

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)