SEALSKINZ Lexham Lightweight Ins. Glove | Isolerende og Varm

549,00 kr.

Handsken, der tager dig fra daggry til skumring med 100 % vandtæt beskyttelse. Den vandtætte all-weather letvægts-isolerede handske holder dig tør og varm, mens du går rundt i byen eller en tur med hunden. Våde og kolde hænder kan nemlig føre til vabler og værre. I stedet kan vi godt lide at tro, at de er et af de par handsker, du vil have med dig til enhver tid.

OBS. Små i størrelsen

Et skridsikkert for giver dig fremragende kontrol og fingerfærdighed, mens du praktisk talt eliminerer liner-udtræk, hvilket giver dig en handske, der yder en væsentlig bedre måde end standard flerlagshandsker. Denne handske er også kompatibel med berøringsskærm for nem smartphonebrug.

Sealskinz 100 % vandtætte handsker er konstrueret af førsteklasses materialer til at lave en meget vandtæt og åndbar handske:

• Ydre lag – 94% polyester, 6% elastan
• Palm – 50% polyester, 50% polyurethan
• Mellemlag – 100% polyurethan
• Indvendigt lag – 100% polyester

Varenummer: 12123078
Aktivitet

, , , ,

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

For at sikre, at du køber den rette størrelse, skal du følge disse trin:
Slap af i din dominerende hånd (din venstre, hvis du er venstrehåndet og din højre, hvis du er højrehåndet) og mål med et målebånd rundt om knoerne (undtagen tommelfingeren) i tommer.
Den størrelse, du måler i tommer, er din handskestørrelse, så hvis du måler 9 tommer, skal du bruge en medium herre handske.


Husk, at hvis handskerne sidder for stramme om dine hænder, kan de få dine hænder til at føles kolde, så hvis du er i tvivl, er det bedst at gå en størrelse op.

Størrelse / Dame Handske Størrelse / Herre & Unisex Handske
S - 6
S - 7-8
M - 7
M- 9
L - 8
L - 10
XL - 9
XL - 11
XXL - 12