FUSION S3 Cycling Jacket anmeldt af Maja Kirstine Petersen i uge 1, 2021.

Størrelse (m/k/unisex):

Jeg bruger str. M, og selv om det er en unisex model, er jakken er tilpas i størrelse, og der er plads til både svedundertrøje og langærmet bluse indenunder, så der er mulighed for at lave flere lag, hvilket fremmer både svedtransport og evnen til at holde varmen.

Svedtransport:

Jakken er rigtig, rigtig god til de kolde og blæsende ture. Sveden bliver transporteret godt væk og især med korrekt underbeklædning er den perfekt til vinterture på både landevej og MTB. Den er vandafvisende og vindtæt, men har samtidig en høj åndbarhed.

Pasform:

Pasformen er rigtig god, den er tætsiddende uden at være stram. Den slutter godt ned omkring bagdelen, så f.eks. vand, mudder og sne ikke gør den nederste del ryggen/bagdelen våd. Ærmerne er tætte om håndleddet, uden at være stramme, og samtidig har de en god længde. Man mærker slet ikke at det er en unisex model.

Anvendelse:

Jeg bruger jakken både i det tidlige forår, i efteråret og i de kolde vintermåneder. Når det blæser, hagler, regner og sner. Jeg bruger den til både landevej, hvor man nemt bliver kold på de åbne strækninger, og til MTB – begge dele fungerer jakken rigtig godt til. Til konkurrence vil den være for varm for mig, så det er primært en træningsjakke.

Materiale:

Jakken er lavet af tætvævet, vind- og vandtæt materiale, som samtidig er meget åndbart. Den er super fleksibel i stoffet, og der er rigtig god bevægelsesfrihed og super komfort. Der er store reflekser på jakken, både foran og bagpå, som sikrer synlighed i trafikken.

Alder:

Jeg har haft jakken i over 3 år, og den er helt formidabel. Den har været brugt i de koldeste måneder, og jeg har ikke tal på hvor mange gange den har været i brug, men det er mange!

Slitage:

Der er ingen slitage på jakken overhovedet. Ikke engang den store refleks nederst på jakken er revnet eller beskadiget efter mange vaske. Både pasform, syninger og farve er stadig intakt, og det ses slet ikke på jakken, at den har flere år på bagen.

 Alt i alt:

Jakken er en del af min go-to vintergarderobe når jeg skal afsted på vinterturene. Den er med til at min lyst til vintertræning på landevej og MTB bliver holdt ved lige, fordi jeg ikke behøver at bekymre mig om hvorvidt jeg bliver kold. Den eneste ting jeg kunne tænke mig anderledes var, hvis en eller flere af lommerne bagpå kunne lukkes med lynlås eller velcro, så man undgår at lommernes indhold er smurt ind i mudder og vand. En brystlomme til f.eks. telefon kunne også være en idé.

Stjerner:

Den skal have 5+ stjerner

Sammensættes med:

Forår og efterår: FUSION womens top, FUSION Nova Torso, FUSION C3 merino LS, Fusion C3+ bib shorts, Fusion C3 leg warmer, Uldvang trail light sokker

Vinter: FUSION womens top,  FUSION SLi Shield Torso, FUSION SLi bib shorts, FUSION S3 Long bub tights, FUSION C3 neck gaiter, Uldvang spesial sokker, CAMELBAK podium 0,62L drikkedunk (fungerer især godt til kolde fingre på vinterturene=

 

Stjerneskalaen:

 

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

 

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

 

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

 

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

 

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

FUSION C3 LS Merino anmeldt af Maja Kirstine Petersen i uge 1, 2021.

Størrelse:.

Jeg har en str. small, og den smyger sig tilpas om kroppen og er størrelsessvarende i både ærme- og bluselængde.

Svedtransport:

Fordi blusen er lavet af merinould sikrer den høj komfort i både varme og kulde, til træning og i hverdagsbrug. Den er god både som inderlag til både cykling og løb og som almindelig hverdagsbluse.

Pasform:

Blusen er både tætsiddende og løs på samme tid. Der er god fleksibilitet i stoffet, som sikrer fuld bevægelighed både til sport og til hverdag. Den poser ikke, og mister heller ikke pasformen efter mange ganges brug og tilsvarende mange vaske.

Anvendelse:

Jeg har primært brugt dem som hverdagsbluse, men glæder mig til at løbe i den til foråret, uden at have andet udenover.

Materiale:

100% merinould af den lækreste kvalitet, sikrer en virkelig dejlig oplevelse. Blusen holder varm når den skal, og transporterer sveden væk når man træner, og på varme dage sikrer den en dejlig kølig oplevelse.

Alder:

Jeg har haft den ca. 4 måneder, og har brugt den mange gange om ugen.

Slitage:

Der er intet slitage, hvilket jeg heller ikke ville forvente. Heller ikke nogle områder under armene som f.eks. fnuldrer, som ellers godt kan være et problem med uldbluser. Jeg vasker ikke blusen i uldvaskemiddel hver gang, og på trods af det er den stadig lige velholdt og har bevaret alle uldens egenskaber.

Alt i alt:

En rigtig lækker kvalitetsbluse, som kan bruges i mange sammenhænge. Jeg har den i grøn, men skal også have den sorte model!

Stjerner: 4 ud af fem stjerner

 

Sammensættes med:

Løb: FUSION womens top, FUSION C3 tights eller Montane womens snap shorts, FUSION womens S2 run vest, Montane womens via claw 14 løberygsæk, Montane womens via trail handsker

Cykling: FUSION SLi bib shorts, FUSION SLi cycling jacket, FUSION PWR cycling socks, FUSION C3 neck gaiter

Outdoor: Montane womens primino 104g boy shorts trusser, Lundhags womens make pro pant, Lundhags womens habe jacket eller Montane womens Phoenix flight jacket, Montane womens tornado handsker Gore-Tex, Uldvang outdoor warm strømpe, Montane logo beanie,

Anmeldelse af Montane Womens Fluxmatic Jacket, str M, af Trine Poulsen uge 1, 2021.

Anmeldt af kvinde, normal str. M, 179 høj, alm. af bygning

 

Størrelse (m/k/unisex): Jakken er en kvindemodel – herremodellen der minder mest om, er Montane Mens Flux Jacket. Kvindemodellen er størrelsessvarende og figursyet til kvinder, hvilket giver jakken et feminint look og får den til at sidde pænt.  Den er en smule kort på ærmerne, taget i betragtning af, det er en outdoorjakke, men ikke så kort at man skal gå en størrelse op. Jeg er ikke generet af længden, blot en betragtning.

 

Svedtransport: God åndbarhed. Jakken bliver ikke kold og klam selvom den bliver våd udenpå eller hvis man laver fysisk, svedig aktivitet i den. Ved fysisk aktivitet er den dog ”kun” afprøvet med 2 lag under jakken, der tog den primære fugt fra kroppen, men jakken blev stadig ikke klam indeni.

  

Pasform: God pasform – særligt fordi den er figursyet. Ligeledes er der snoretræk i sømmen nederst i jakken samt i hætten, hvilket gør der er flere indstillingsmuligheder til pasformen alt efter kulde/varme og hvilken fysisk udfoldelse man laver. Hætten kan gemmes væk i kraven, ligesom der i hætten sidder en stiver, der gør det muligt at tilpasse hætten og undgå vand i øjnene på en regnfuld dag.

 

Anvendelse: Bruges som yderste lag til styrketræning udenfor på en kold dag. Som yderst lag når jeg underviser i udendørs træning, hvor tøjet ikke må være for varmt og stift, da jeg selv skal kunne udføre øvelser, forevise og undervise, men samtidig skal den holde mig varm, imens jeg underviser, korrigerer og står stille. Og så bruges den selvfølgelig også til en gåtur med hunden eller anden udendørs aktivitet.

 

Materiale: Materialet er let og lækkert. Jakken vejer kun 397 g, hvilket er med til at gøre den utrolig lækker at have på. Den er isoleret med PrimaLoft silver fra genanvendte plastik flasker, imprægneret mod vandtryk, hvilket gør at regnvandet preller af på jakken og ikke trænger igennem. Den er åndbar, men samtidig isolerende.

 

Alder: ca. 2 mdr.

Slitage: Ingen slitage.

 

Alt i alt: En rigtig lækker, let jakke til stort set alt slags vejr. Den er god og holder dig varm, samtidig med, at man kan bevæge sig i den uden at føle sig hæmmet i sine bevægelsesmønstre.

Jeg er vild med hætten kan gemmes væk i kraven – og så har den tre ydre gode, store lommer og én inderlomme, som gør muligt at medbringe diverse nøgler, mobil, pung og vanter (og hundegodbidder 😉)  

 

Stjerner: 4 ud af 5

Sammensættes med:

På en kold dag til en gåtur: Lundhags Ullto merino crew og Ulvang aktiv sokker

 

Udendørstræning:

Inderlag: Fusion C3 Merino LS, Lundhags Ullto, el. Fusion C3 sweatshirt

Allerinderst: Fusion wms top (til kvinderne)

Fusion hot long tights el. Fusion wms hot long tights 

Ulvang aktiv sokker el. Fusion pwr cycling socks

Fusion C3 merino neck gaiter (til hals el. rundt om hovedet) 

Anmeldelse  Fusion Pure Yoga Tights, str. M, af Trine Poulsen uge 1, 2021.

Anmeldt af kvinde, normal str. M, 179 høj, alm. af bygning

 

Størrelse (m/k/unisex): Produktet er udviklet til kvinder og er størrelsessvarende. Jeg er forholdsvis langbenet – og den laves desværre ikke med ekstra benlængde (endnu), hvilket betyder at tightsene sidder over min ankel og ikke under. Normalt vælger jeg Fusions tights med ekstra længde og disse passer optimalt til mig. Det gør dog ikke noget, at de er en smule korte, idet jeg primært vil bruge dem til indendørstræning og yoga.

 

Svedtransport: Tightsene har, som alle andre Fusions tights, en rigtig god svedtransport og bliver ikke kolde og klamme ved pauser under intensiv og svedig træning.

 

Pasform: Tightsene sidder rigtig godt. De er virkelig lækre at have på – og jeg er personligt helt vild med den høje talje. Tightsene sidder som de skal, glider ikke op og falder ikke ned. Sidder til – uden at stramme. Alt i alt en rigtig god og behagelig pasform, der giver mulighed for fysisk udfoldelse og diverse mulige og umulige yogastræk.

 

Anvendelse: Styrketræning, yoga og afslapning.

 

Materiale: Den lækre C3+ metervare fra Fusion. Det er lækkert og blødt og giver fri bevægelighed.

 

Alder: ca. 2 mdr.

Slitage: Ingen slitage indtil videre. Selv efter flere vaske, holder de formen, den bløde følelse og den frie bevægelighed.

 

Alt i alt: Et par rigtig lækre tights, som du helt sikkert må eje hvis du også kan lide en høj talje, så man ikke ”splitter” på midten under træning. Blød og behagelig og lever op til Fusions kvalitetsprodukter.

 

Stjerner: 4 ud af 5.

Sammensættes med:

Til styrketræning: Fusion C3 wms training top

 

Til (hot yoga): Fusion wms top (sports bh)

Anmeldelse Sli Speed Suit lavet af Nadia Hovgesen den 07-12-2020.

Størrelse (m/k/unisex):

Dragten ser lille ud, når man står med den i hånden, hvilket skyldes den kompression og stræk, der er i dragten. Lad dig endelig ikke skræmme af størrelsen, da dragten skal sidde HELT tæt. Jeg er 168 høj, vejer 61-63 kg og bruger en str. S, som er den størrelse jeg normalt bruger i sportstøj.

Svedtransport:

Formidabel svedtransport! Den aktive svedtransport i stoffet gør, at man ikke får en kold start på cykeldelen efter at have været i vandet. Temperaturen føles hele tiden komfortabel og optimal – hverken for kold og ikke for varm. Den optimale lufttemperatur ved brug af denne dragt er 10-30 grader.

Pasform:

Dragten sidder som limet på, og når først dragten sidder, så føles det som om, man intet har på. Især henover maven mærker man intet, da der ikke er nogen buksekant og derfor intet til at stramme. Der er god kompression i stoffet på lårene, hvilket er en god hjælp på de lange distancer.  Det nederste af buksebenet er lavet i noget tyndere stof med silikone på indersiden, der holder benene i dragten godt på plads.  Dragten rykker sig ikke en millimeter når først, du har den på og gør, at du bare skal koncentrere dig om at give den gas.

Dragten har en lille fleecepude, som gør cykeldelen mere komfortabel og mindsker skravemærker, men samtidig ikke kan mærkes under løbet.

Anvendelse:

Jeg bruger dragten til konkurrence indenfor triatlon. Den kan bruges på alle distancerne – også indenfor duatlon.

Der er to sidelommer på låret til opbevaring af gels, energibarer, vingummier osv. som holdes godt ind til kroppen af det elastiske mesh, som lommerne er lavet af. Det hopper altså ikke rundt under løbet. Desuden er der en lomme bagpå lige over lænden, som ligeledes er lavet i elastisk stof, der holder tingene helt ind til kroppen for at opretholde aerodynamikken.

Materiale:

Materialet fås ikke bedre. Dragten er en af topmodellerne fra FUSION og er lavet med både høj solbeskyttelse, aktiv svedtransport og den er endda aero-optimeret. Alle syninger og sømme er så flade som muligt, og der er virkelig tænkt på detaljen. Når man tager den på, skal man være forsigtig. Pas på ikke at bruge neglene og ryk ikke for meget i stoffet.

Alder:

Jeg har brugt dragten til én konkurrence og til flere træninger op til konkurrencen.

Slitage:

Ingen slitage efter vask og pasformen holder.

Alt i alt:

En formidabel dragt til triatlon/duatlon stævner der kan bruges af alt fra debutanten til den professionelle triatlet med flere års erfaring. Der er tænkt på alle detaljer, og der mangler ikke noget.

Stjerner: 5 ud af 5

Sammensættes med:

Bruges alene – eller med sports bh under, da dragten er UNISEX

Anmeldelse C3 LS t-shirt lavet af Nadia Hovgesen den 07-12-2020

Størrelse (m/k/unisex):

Trøjen er fint størrelsessvarende. Jeg bruger en str. S. Jeg er almindelig af bygning, er 168 høj og vejer 61-63 kg og har en lille barm.

Svedtransport

Trøjen har en rigtig god svedtransport, og den bliver ikke ”tung”, når den bliver våd.

Pasform:

Jeg er vild med pasformen! Den har et løst fit, men ser ikke sløset ud, når man har den på. Samtidig sidder den tilpas løst under armene, så den ikke strammer når man har armene over hovedet eller svinger med armene i en spurt. Den er ikke for kort, som andre langærmede sportstrøjer kan blive når først man er ude på fx løbeturen eller løfter armene over hovedet nede i fitnesscentret. Den hopper ikke op.

Ærmerne på underarmen er lidt stramme. Jeg kan ikke smøge ærmerne særligt op, uden at stoffet kommer til at sidde for stramt på min arm.  

Anvendelse:

Jeg bruger trøjen alene på løbeturen om foråret/efteråret, når der er 10-15 grader og let vind. Den er tilmed god til indendørs styrketræning. Jeg bruger den også som mellemlag på almindelige gåture eller længere vandreture. Den er formidabel under løbejakken på kolde vinterdage, eller dage med meget regn og blæst.

Materiale:

Materialet er rigtig blødt, og det er tydeligt at mærke, at det er lavet for at være svedtransporterende. Bruger man den udendørs på en blæsende dag kan man have brug for en vest udover. I og med at den er svedtransportende kan man sagtens bruge den, hvis det regner lidt. Den bliver ikke ”tung” af at blive våd.

Alder:

Jeg har haft trøjen i 6 mdr. og brugt den 1-2 gange om ugen.

Slitage

Mærker eller ser ingen forskel nu ift. fra ny. Holder pasformen 100%.

Alt i alt:

En lækker langærmet trøje som dækker mange behov og kan bruges til et utal af formål, hvad end det er i sig selv på løbeturen eller som mellemlag under en jakke. Svedtransporten og stoffets kvalitet gør, at man har lyst til at have den på altid.

Stjerner: 4 ud af 5

Sammensættes med: I forår/efterår bruger jeg trøjen sammen med et par WOMENS C3+ short training tights eller et par lange C3+ tights. Derudover går den rigtig godt som mellemlag under FUSION S1 løbejakke til kolde, blæsende eller regnfulde dage.

 

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

Anmeldelse lavet af Stine Bruunshøj den 01-12-2020

FUSION S1 løbevest

Størrelse S (k): Vesten er størrelsessvarende, og er tilpas i størrelsen.

Svedtransport: Let svedtransportende ved kraven, men god ventilation i vesten.

Pasform: Vesten sidder godt til kroppen uden at sidde stramt. Der er god bevægelighed i den, og den bliver siddende som den skal under en løbetur. I bunden af vesten er den foran syet i en bue, der gør at ens ben ikke rører vesten under løb, og bagpå er stoffet elastisk, så den føler med i bevægelserne. Den går godt op i halsen, så man heller ikke blive kold der.

Anvendelse: Jeg bruger udelukkende vesten til mine løbeture i forår- og efterårssæsonerne, mens det stadig er for varmt til at have jakke på.

Materiale: Vesten er syet i flere forskellige materialer, der gør den super optimal til en løbetur. Foran er den vind- og let vandafvisende, sådan at man kan holde varmen og ikke bliver kold og våd. På ryggen er materialet af net, som sørger for god ventilation. Elasticiteten i bunden giver en god og behagelig afslutning.  Brystlommen foran har en god størrelse til at have sine nøgler med på løbeturen.

Alder: Min vest er ca. 1,5 år gammel.

Slitage: Her er ingen form for slitage, farven og tryk af logo ser stadig ud som ny.  

Alt i alt: En super god vest, der virkelig formår at leve op til det som en god løbevest skal kunne, både i henhold til materialer og pasform. Den fås også i mange forskellige flotte farver.  

Stjerner: 5 ud af 5 stjerner.

Sammensættes med: Jeg bruger vesten sammen med enten C3+ LS shirt eller C3 sweatshirt på koldere dage.

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!5

Anmeldelse lavet af Stine Bruunshøj den 01-12-2020

Fusion C3+ Recharge Pants

Størrelse S, damemodel: Buksen er en smugle stor/løs i det, så hvis man ligger mellem to størrelser, vil jeg foretrække den mindste.

Pasform: Bukserne sidder godt, og er super behagelige at have på. Buksen sidder løst på både benene og i taljen, men her kan den snørers ind, sådan at den kommer til at sidde til. Der er kun elastik bagerst i linningen. Buksen passer lige præcis i forhold til længden på benene, men er man højere end 170 cm ville jeg overveje modellen med ekstra længde. 

Svedtransporterende: C3+ metervaren er aktivt svedtransporterende, men jeg bruger ikke denne buks til træning.

Anvendelse: Jeg bruger buksen til og fra arbejde, afslapning, før/efter race og med et lille opsmøg på benene kan den også sagtens bruges til hverdag og styles med en almindelig bluse, da det er en meget pæn træningsbuks. Der er lynlåslommer i siderne, som gør at man nemt kan have sin mobil og nøgler med, og hvis lommerne ikke er i brug sidder de stadig pænt ind til buksen.

Materiale: Buksen er lavet i C3+ metervaren som er let og elastisk. Derudover kan materialet holdene lidt vind ude, hvilket også gør dem egnet til en gåtur i det kolde vejr.

Alder: Jeg har haft mine bukser i næsten 1,5 år, hvor jeg har brugt dem rigtig meget.

Slitage: Selv ved daglig brug over længere tid, holder både farve, pasform og kvalitet af materialet, hvorfor buksen er en rigtig god investering, da der ikke ses slid derpå. 

Alt i alt: Super lækker og behagelig buks, som samtidig er pæn og enkel i designet. Dog kan der optimeres i forhold til pasformen.

Stjerner: 4 ud af 5 stjerner

Sammensættes med: Vil være ideel sammen med de andre Recharge produkter, blandet andet C3+ Hoodie, C3+ T-shirt eller Sweatshirt.

Anmeldelse – lavet af Maja Kirstine Petersen den 24-11-2020

 

Fusion S2 Run Jacket, str. Small/women

Størrelse (m/k/unisex):

  • Jakken er en almindelig størrelse small, og der er stadig plads under jakken til en langærmet bluse.

Svedtransport:

  • Jakken har en god svedtransport, men den kan have tendens til at blive lidt våd på indersiden, hvis jeg kun har t-shirt indenunder.
  • Panelerne i ryggen/under armene sikrer god åndbarhed, svedtransport samt luftventilation, desuden kan man jo lyne jakken op fortil.

Pasform:

  • Jakken har en rigtig god parform. Den sidder godt til i taljen og omkring skulder og hals, uden at været for stramt. Omkring hofterne er den tilpas løs til at den ikke hæmmer bevægeligheden.
  • Sidepanelerne på ryggen/under armene sikrer en formidabel bevægelsesfrihed.
  • Ved håndleddet er der et elastisk bånd, som gør at jakken sidder til, men alligevel nemt kan trækkes op.

Anvendelse:

  • Jeg har primært brugt den til løb; både korte og lange ture. Senest brugte jeg den, da jeg løb 6 timers løb.
  • Den har også været brugt til raske gåture med en langærmet uldbluse under.

Materiale:

  • Jakken er syet i et meget fleksibelt, 3-lags materiale som er meget åndbart.
  • På kravens inderside er der et blødere materiale, som også er svedtransporterende, så kraven bliver ikke kold mod halsen selv om den bliver fugtig.
  • Jakken er vandafvisende, men ikke vandtæt.

Alder:

  • Jeg har brugt jakken i ca. 3 måneder, ca. 2 gange om ugen til både lange og korte løbeture.

Slitage:

  • Jakken er kun 3 måneder gammel pt. og ingen slitage at se.

 

Alt i alt:

  • Det bløde og fleksible materiale gør at jakken sidder tilpas tæt til kroppen. Jeg ved ikke noget værre end en løbejakke med for meget stof, som blafrer i vinden når jeg løber. Det er bestemt ikke tilfældet med den her.
  • Reflekserne på jakken gør, at jeg føler mig tryg og sikker i trafikken på de mørke løbeture.
  • Brystlommen gør det nemt at have f.eks. mobiltelefon eller dankortet med på løbeturen. Baglommen har plads til handsker, pandebånd, buff eller lignende.
  • Alt i alt er jakken en af de mest behagelige løbejakker jeg har haft.

Stjerner:

  • 5 ud af 5 stjerner
 

Sammensættes med:

  • Til løbeturen: Fusion C3 run headband, Lundhags womens gimmer merino Ltd T-shirt, Fusion C3 short tights (de de lune dage) eller Fusion C3+ (på de kølige dage), Montane Via Razor 15L løberygsæk,
  • Til cykelturen: Fusion C3 merino neck gaiter, Fusion S3 long tights, Montane Primino 140 gloves

 

 

Anmeldelse – lavet af Maja Kirstine Petersen den 25-11-2020

 

Fusion HOT Long Tights, str. small/unisex

Størrelse (m/k/unisex):

  • Bukserne er en normal størrelse small, og jeg mærker ikke at det er en unisex model. Pasformen er også god til en kvindekrop synes jeg. 

Svedtransport:

  • Jeg kender bukserne fra brug igennem mange år. De er tilpas svedtransporterende, og ikke for tætte. Selv ved længere pauser oplever jeg heller ikke, at jeg bliver kold af at have svedige Fusion HOT på.

Pasform:

  • Bukserne sidder godt på hele benet. Fusion HOT skal dog trækkes lidt længere op end en almindelig C3 løbebuks, da det tætvævede stof ellers gør, at de godt kan glide lidt ned under løb.
  • Det er nemt at justere stramheden med snøren i taljen.
  • De praktiske sidelommer, og den lille lomme bagpå, gør det nemt at medbringe småting som f.eks. gels, telefon og nøgler på sine ture.
  • Selv efter mange års brug, mange kilometer og mange vaske, er pasformen og vævningen intakt.

Anvendelse:

  • Jeg bruger oftest bukserne til løb i de koldeste vintermåneder, eller hvis jeg løber lange ture i efteråret/vinteren, når det regner og blæser på samme tid, så jeg ikke får for kolde ben/knæ.
  • Fusion HOT er også de tights jeg trækker i, når jeg skal have varmen efter en kold vinter træning; både cykel og løb.
  • Ligesom de også er mine foretrukne bukser, når jeg skal i skoven og lave bål med familien. Enten som primær buks, eller til at have indenunder mine outdoor bukser, på en ekstra kold eller blæsende dag.

Materiale:

  • Fusion HOT materialet er tilpas tykt til at afvise blæst, hagl, kulde m.m., men samtidig ikke så tykt, at det går ud over bevægeligheden.
  • De er perfekte til den danske vinter, og hvis man, i modsætning til mig, har let til at fryse under sin træning, så har man jo mange måneder om året, hvor man kan anvende dem i Danmark.

Alder:

  • Mit ældste par Fusion HOT er over 6 år gamle, og pasformen er stadig helt som da jeg købte dem. I vintermånederne har jeg nok brugt dem 3-5 gange om ugen, til både cykel-, løbe- og skovture.

Slitage:

  • Jeg er mere end almindelig tilfreds med slitagen, eller rettere mangel på samme.
  • Det eneste egentlige slid der har været på bukserne, er stoffet på sidelommerne, som bliver hullet efter mange års brug, af både mobiltelefoner, tyggegummipakker, lommeletter, gels, skarpe negle m.m.
  • Logoet er røget af flere steder på låret, enten helt eller delvist.

Alt i alt:

  • Jeg er mere end almindeligt tilfreds med Fusion HOT. De har en bred anvendelighed, og jeg vil anbefale dem til alle, der har let til at fryse. Helt klart de bedst vintertights af dem jeg har prøvet.

Stjerner: Hvor mange stjerner, ud fra stjerneskalaen skal produktet have?

  • 5 ud af 5 stjerner
 

Sammensættes med:

  • Til løbeturen: Fusion C3 run headband, Montaine Via trail løbehandsker, Fusion C3 Merino t-shirt, Fusion S2 Run Jacket
  • Til cykelturen: Fusion C3 neck gaiter yellow, Fusion C3 Merino LS, Fusion S3 cycling jacket orange, Camelbak Podium 0,62 drikkedunk
  • Til skovturen: Uldvang Raw Kiby luffer, Uldvang Hiking sokker, Uldvang Sofifty turtle neck, Montane Phoenix jacket.
  • Derhjemme: Fusion C3 Plus Recharge Hoodie, Uldvang Raggsok

 

Anmeldelse Montane Womens Minimus Jacket (str. 38/M)

Anmeldt og brugt af kvinde normal str. M – 179 høj og almindelig af bygning.

Fås også i Mens

 

Størrelse: Kvindemodellen er størrelsessvarende til en normal str. M i regnjakke.

Ønsker man at have plads til jakke/meget tyk trøje under anbefales en størrelse større. Til sammenligning benytter jeg på kolde dage en Warmpeace fleece under jakken og den er der fint plads til.

Pasform: God pasform – lettere figursyet efter kvindelige former, hvilket også gør jakken en smule ”feminin” at se på og ikke bare ligner et telt.

Anvendelse: Bruges som dagligdags- og fritidsregnjakke ved f.eks. gåture med hunden, cykling fra A til B i regnvejr, vandreture eller udendørs aktiviteter. Den er enormt behagelig og fleksibel at have på og følger ens bevægelser.

Materiale: Let, lækkert og virkelig tyndt materiale, som til fulde lever op til sin vandtæthed og som samtidig er meget åndbar, således man ikke bliver ophedet og unødigt svedig under jakken. Jakken er benyttet og afprøvet på danske, heldags regnvejrsdage i flere timer i streg og ikke en dråbe kom igennem jakken.

Alder: Min jakke er ca. 1 år og er brugt på de fleste regnvejrsdage det år. Jakken holder pasformen, farven og ikke mindst den vandtætte beskyttelse og åndbarhed.

Alt i alt: En super lækker regnjakke til den aktive udendørsentusiast eller den kvalitetsbevidste hverdags commuter, som ikke går på kompromis med kvalitet og komfort. Jeg er vild med hætten, som har en lille ”cap”, der kan formes efter hovedet, som gør man ikke får vand i hovedet og samtidig kan man holde ud at have hætten på uden at føle man er ”skåret af” fra omverden. Og så kan den pakkes sammen så den fylder ingenting.

 

Stjerner: 5 ud af 5

Anmeldelse Fusion Sli cycling jacket (str. M)

Anmeldt og brugt af kvinde normal størrelse M i Fusion.

 

Størrelse: Unisex – størrelsessvarende. Bemærk dette er Sli-udgaven, hvilket gør den tætsiddende.

Svedtransport: God – bliver ikke kold og klam, når man er våd og svedig.

Pasform: Rigtig god pasform. Tætsiddende og lækker.

Anvendelse: Brugt til cykling på de køligere dage eller dage med regn/fugt i luften.

Materiale: Materialet er lækkert og behageligt. Former sig efter kroppen og bliver siddende hvor den skal. Den er ikke 100% vandtæt, hvilket den heller ikke lover – men den er meget vandafvisende og holder det meste småregn og fugt ude, samt holder på varmen på en våd dansk efterårsdag.

Alder: Min jakke er ca. 1.5 år gammel og er brugt gennemsnitligt 2-3 gange om måneden inkl.  vask efter hver brug. Den holder stadig pasformen, farven og den vandafvisende overflade.

Alt i alt en rigtig god, let cykeljakke til de kolde cykelture – og konkurrencer.

3 gode store lommer bagpå, god pasform/tætsiddende dog stadig med plads til div. trøjer/inderlag indenunder.

Ønskes en knapt så tætsiddende cykeljakke anbefales: Fusion S3 cykling jakke – samme funktion lidt mere komfort til bevægelse – særligt med flere lag under.

Lækker detalje: Jakken dækker øverste del af bagdelen😉                

Sammensættes evt. med: Fusion C3 sweatshirt, Fusion C3 LS cycling jersey eller til de helt kolde dage: Fusion C3 HOT LS cycling jersey

 

Stjerner: 4 ud af 5