PETROMAX Tea and Coffee Percolator | Perkolator til 9 Kopper

449,00 kr.

Enamel kanden fra Petromax er praktisk, let og stilfuld. Modellen er til enhver eventyrer, der ønsker sig en smuk og funktionel kande, som ville kunne følge dem resten af deres udendørs dage.

  • Er velegnet til indendørs og udendørs.
  • Kaffe og te tilberedes aromatisk og uden stor indsats.
  • Kan fremragende bruges på alle varmekilder.
  • Usammenlignelig smag takket være perkolatorprincippet.
  • Højkvalitets rustfrit stålmateriale.

Med Petromax Perkomax tilberedes kaffe og te aromatisk og uden stor indsats. Det unikke perkolatorprincip giver kaffe og te en lækker aroma.

Fremragende på alle varmekilder
Perkomax er velegnet til indendørs og udendørs: Den fungerer lige så godt på grillristen og i bålets varme gløder, som den gør på kogepladen, den keramiske kogeplade eller induktionsovnen. En fyldning af perkolatoren kan tilberede op til ni kopper te eller kaffe. Tilberedningstiden varierer afhængigt af varmekildens temperatur og mængden af ​​fyldt vand.

Usammenlignelig smag takket være perkolatorprincippet
Ved opvarmning stiger vandet gennem et rør takket være det geniale perkolatorprincip. I toppen af ​​røret er der et rundt filter til kaffepulveret. Det stigende vand, der kommer ud fra toppen af ​​røret, drypper ned på kaffepulveret og løber derefter tilbage ned i gryden som gennem en sigte. Der blander det sig med vandet og stiger igen. Jo længere vandet cirkulerer i Perkomax, jo mere intens bliver smagen af ​​kaffen eller teen. Dette unikke princip frigiver de fineste aromaer fra te og kaffe. Så du kan tilberede en aromatisk, fyldig kaffe derhjemme, på camping eller andre udendørsaktiviteter uden en masse tilbehør.

Varenummer: PMPER-9

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)