PETROMAX Loaf Pan With Lid

349,00 kr.

Brødformen er uundværlig for enhver madentusiast i det fri såvel som derhjemme i køkkenet. Loaf Pan kan tilberede det saftigste kød og bage de lækreste brød og kager.

  • Støbejern, fordeler og holder på varmen
  • Håndtag i hver ende
  • Kan benyttes ude eller inde
  • Nem rengøring

Varenummer: PMK4

Ikke på lager

Petromax er brandet bag Loaf Pan, som er en fantastisk brødform med låg, der er fremstillet i højeste kvalitets støbejern.

Støbejernets unikke egenskaber sørger for at opbevare varmen effektivt og ensartet. Formen er nem og hurtig at gøre rent og kan tages i brug med det samme. Modellen er udstyret med et praktisk bæregreb i hver sin side af formen.

Med Loaf Pan er enhver bid mad en fornøjelse. Det gælder ligegyldigt, om maden tilberedes over bål i naturen, på elkomfur eller i ovnen. Loaf Pan klarer det hele til perfektion.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)