PETROMAX Insulated Bottle | 1,5 L Isoleret Flaske

429,00 kr.

Den Petromax-isolerede flaske er din uundværlige følgesvend. Takket være vakuumisoleringen og de dobbelte indervægge holder den isolerede flaske dine kolde drikke kolde i op til 74 eller 94 timer og din kaffe, te eller suppe varm i op til 18 eller 22 timer.

  • Altid ved hånden: praktisk flaske til varme og kolde drikke
  • Sikker: lugtfri og smagløs, BPA-fri, kondensfri
  • Lækagesikker: bambuslåg med skruelåg og silikoneforsegling til lækagesikker transport
  • Afkølede drikkevarer: Isterninger med en kantlængde på op til 3 cm passer gennem den store åbning

På lager

At vandre alene eller med dine venner over bakke og dale kan være en udfordring for dit udstyr – takket være bambuslåget med skruelåg og silikoneforsegling er din isolerede flaske altid lækagesikker. Uden tøven kan du bære flasken på håndtaget, i din rygsæk eller fastgjort til din taske med en karabinhage. Takket være den ergonomiske form kan du holde flasken sikkert og komfortabelt.

Flasken i rustfrit stål af høj kvalitet er lugtfri og smagløs, så du kan fylde den med forskellige drikkevarer. Det er selvfølgelig fødevaresikkert og BPA-frit. Iskolde drikkevarer køler dig ned på sommerdage: isterninger med en kantlængde på 3 cm passer gennem åbningen.

Du kan undvære plastikflasker eller tunge glasflasker, når du er på farten, for letvægtsflasken i højkvalitets rustfrit stål er robust og nem at rengøre med opvaskemiddel. Den er designet til en lang levetid, og dens gennemtænkte detaljer, såsom det laserede dragelogo på bambuslåget, gør den til en flaske til forfriskende tørstslukkere på farten.

Varenummer: PMtb150

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)