PETROMAX Dutch Oven ft4,5

749,00 kr.

Ideel bålgryde til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Gryden rummer ca. 5,5 og låget ca. 1,5 liter – låget kan desuden bruges som stagepande eller fad.

  • Praktisk hul til stegetermometer
  • Hank til at hænge gryden i
  • To små håndtag på siden
  • Støbejern – hold på varmen

Varenummer: PMFT45

Ikke på lager

Petromax præsenterer den originale Dutch Oven ft4,5, som er en ideel bålgryde til madlavning og bagning i det fri eller i ovnen derhjemme. Denne hollandske ovn kan enkelt og hurtigt tilberede dejlig mad til hele familien. Gryden rummer ca. 3,5 liter og låget ca. 1 liter.

Bålgryden er fremstillet i kvalitets materiale af støbejern. Den er derfor let og praktisk, da støbejernet med sine unikke evner holder på varmen bedre end en klassisk gryde. Bålgryden giver dig mulighed for at nyde madlavning på en helt ny måde.

Grydens låg er specialdesignet, så den både kan bruges som stegepande og fad. Der er et praktisk hul til termometer, to håndtag på siderne og hanken, så gryden hænger sikkert. Alt det gør Dutch Oven ft6 super praktisk, unik og nem at håndtere.

Velegnet til madlavning til 2-5 personer
Vægt: 6,9 kg
Materiale: støbejern

Vægt 10,40 g

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)