NORDIC GRIP Wets | Prisvindende, Varm Gummistøvle

799,00 kr.

Denne Nordic Grip ankelhøje gummistøvle med flisefor er varm, vandtæt og meget behagelig at have på. Støvlen er desuden udstyret med en IceLock-sål, der giver et fast greb på isglatte overflader. Den perfekte hybrid mellem praktisk fodtøj og komfort.

  • Sikkert greb.
  • Vægt kun 350 gram
  • Støvlerne er små i størrelsen.

Nordic Grip Wets er tidligere vinder af Reddot designprisen for godt design og fås i flere farver.

ICE LOCK sålen er en teknologi, der indeholder mikroskopiske fragmenter i mikroglas, der øger friktion og greb på is og våde overflader. ICE LOCKs nyudviklede form på undersiden af ​​sålen er specielt designet til at sikre, at gribepunkter og struktur holder sig så godt som muligt over længere tid, så de ikke går i stykker.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)