NIKWAX Wool Wash 300ml | Skånsom Vaskemiddel til Uld

45,00 kr.

Hvis du også er træt af ildelugtende uld selv efter vask, så har Nikwax designet løsningen med Wool-Wash. Wool-Wash er et deodoriserende rengøringsmiddel til produkter af uld.

Wool-Wash gør dine produkter så rene som nye. Med en dybdegående effektiv rens, opnår du velduftende og rene produkter. Desuden har Wool-Wash den ekstra funktion, at den også fungerer som en balsam, der blødgør uldet, så det føles mere behageligt mod huden.

På lager

Med Wool-Wash bliver dine produkter ikke blot eksemplarisk rene, de bliver også mere modstandsdygtige over for ophobning af sved ved benyttelse af produkterne. Wool-Wash bidrager til, at overfladen bedre kan sprede svedet, så du får et indtryk af en forhøjet komfort. Efter vask med Wool-Wash vil du også opleve, at dine produkter tørrer hurtigere.

Wool-Wash tager hensyn til miljøet, da det er vandbaseret, ikke brændbart, biologisk nedbrydelig og indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC’er).

Få det bedste frem i dine uldprodukter og oplev den store forskel med Wool-Wash fra Nikwax.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)